Ahmet Çalık doğum gününde unutulmadı! Abdülkerim Bardakcı’dan duygulandıran paylaşım

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden merhum futbolcu Ahmet Çalık, doğum gününde unutulmadı. Vefat haberiyle spor camiasını yasa boğan Ahmet Çalık’ın bugün doğum günü. Ailesi, kulübü ve arkadaşları Ahmet Çalık’ı unutmadı.

Ahmet Çalık doğum gününde unutulmadı! Abdülkerim Bardakcı’dan duygulandıran paylaşım

11 Ocak 2022 tarihinde elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık, vefatıyla ailesini, sevenlerini ve tüm spor camiasını derinden üzmüştü. 27 yaşında hayata gözlerini yuman merhum futbolcu bugün doğum gününde sevenleri tarafından anılıyor. 26 Şubat 1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ahmet Çalık, Konyaspor’da forma giyiyordu. Konyaspor Kulübü de Ahmet Çalık için paylaşımda bulundu. Şimdilerde Galatasaray’da forma giyen Abdülkerim Bardakcı da Konyaspor’da takım arkadaşı olan yakın dostu Ahmet Çalık’ı doğum gününe unutmadı. Bardakcı’nın sosyal medya paylaşımı görenleri duygulandırdı.

KONYASPOR’DAN AHMET ÇALIK PAYLAŞIMI

Hayatının baharında geçirdiği elim trafik kazası sonucunda hayata gözlerini yuman merhum futbolcu Ahmet Çalık, beyefendiliği ve örnek kişiliğiyle anılıyor. 26 Şubat doğumlu olan Ahmet Çalık, bugün doğum gününde unutulmadı. Ailesi, sevenleri ve futbol camiası Ahmet Çalık’ı doğum gününde yaptıkları paylaşımlarla andı. Konyaspor Kulübü de Ahmet Çalık’ı doğum gününde unutmadı. Ahmet Çalık için bir klip hazırlayan kulüp, ‘Bu şehir seni unutmayacak. İyi ki doğdun Ahmet Çalık’ notuyla klibi sosyal medya hesabında paylaştı.

ahmet-calik-dogum-gununde-unutumadi-abdulkerim-bardakci-dan-duygulandiran-paylasim.jpg

ABDÜLKERİN BARDAKCI’DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Konyaspor’da beraber forma giydiği takım arkadaşı ve yakın dostu Ahmet Çalık’ı doğum gününde de unutmayan Abdülkerim Bardakcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Şimdilerde Galatasaray’da forma giyen Abdülkerim Bardakcı, sosyal medya hesabından yakın dostu Ahmet Çalık’ı doğum gününde andı. Ahmet Çalık’ın fotoğrafının ve ‘Kalbimizdesin Ahmet Çalık’ yazılı tişörtüyle çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Bardakcı, bir kez daha yakın dostuna vefasını gösterdi. Abdülkerim Bardakcı, geçtiğimiz yıl Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasında stadyuma çıkarken Ahmet Çalık’ın resminin olduğu bir tişört giymiş ve ‘Doymadım Doyamadım’ şarkısıyla sahneye çıkarken gözyaşlarına boğulmuştu.

ahmet-calik-dogum-gununde-unutumadi-abdulkerim-bardakci-dan-duygulandiran-paylasim-001.jpg