Alanyaspor Antalyaspor maçı muhtemel 11

Trendyol Süper Lig’in 38. Haftasının açılış maçı Alanyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak. Gözler bu akşamki karşılaşmaya çevrildi. Takımların muhtemel ilk 11’leri merak edilirken maç saati ve maçın yayınlanacağı kanal da merakla araştırılıyor.

Alanyaspor Antalyaspor maçı muhtemel 11

Alanyaspor, bu akşam sahasında rakibi Antalyaspor’u konuk edecek. Ligin son haftasının ilk maçı olan Alanyaspor-Antalyaspor karşılaşmasıyla ilgili tüm merak edilenler araştıılıyor. Karşılaşmanın muhtemel kadrosu ve maçla ilgili tüm detaylar arama motorlarında yer almaya devam ediyor. Peki, Alanyaspor-Antalyaspor maçı ne zaman, nerede? Alanyaspor-Antalyaspor muhtemel kadrosu nasıl? Alanyaspor-Antalyaspor muhtemel 11’ler nasıl olur? Alanyaspor-Antalyaspor maçı hangi kanalda? Alanyaspor-Antalyaspor maçı saat kaçta? Alanyaspor-Antalyaspor maçının hakemi kim? İşte tüm merak edilenler…

ALANYASPOR MUHTEMEL 11

- Ertuğrul

- Hadergjonaj

- Lima

- Aliti

- Balkovec

- Rizchard

- Fer

- Oğuz

- Efecan

- Augusto

- Hassan

alanyaspor-antalyaspor-maci-muhtemel-11.jpg

ANTALYASPOR MUHTEMEL 11

- Helton

- Erdoğan

- Amar

- Veysel

- Güray

- Kaluzinski

- Saric

- Assombalonga

- Safuri

- Larsson

- Buksa

ALANYASPOR-ANTALYASPOR MAÇININ HAKEMİ

Trendyol Süper Lig’in 38. Haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Antalyaspor maçı Alanyaspor’un ev sahipliğinde ekrana gelecek. Karşılaşma 24 Mayıs 2024 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de başlayacak. Hakem Halil Umut Meler’in düdük çalacağı müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.