Almanya-Türkiye maç sonucu! 5 gollü maç nefes kesti

Almanya-Türkiye arasında oynanan hazırlık maçı futbolseverleri ekrana kilitledi. Büyük bir heyecanla takip edilen karşılaşmadan tam 5 gol çıktı. Ay-yıldızlı ekibin sahadaki muhteşem performansı futbolseverlerin takdirini topladı.

Almanya-Türkiye maç sonucu! 5 gollü maç nefes kesti

Berlin2de oynanan Almanya-Türkiye maçı her saniyesiyle nefesleri kesti. Montella’nın yönetimindeki A Milli Futbol Takımımızın bu akşamki mücadelesi hem takdir topladı hem de büyük gurur yaşattı. Sahadaki mücadele ve maç sonucu Türkiye’de büyük bir coşkuyla karşılandı. Millilerimizin golleri ise Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı’dan geldi. İşte Milli Takımımızın 3-2 galip geldiği maçın skoru ve tüm detaylar…

KALEMİZİ ALTAY BAYINDIR KORUDU

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, 18 Kasım 2023 Cumartesi akşamı Berlin’de deplasmanda Almanya ile hazırlık maçına çıktı. Almanya-Türkiye arasında oynanan özel maçın ilk 11’leri açıklandıktan sonra gözler karşılaşmaya çevrildi. Milli Takım kalemizi başarılı eldiven Altay Bayındır korudu.

almanya-turkiye-mac-sonucu-5-gollu-mac-nefes-kesti-003.jpg

almanya-turkiye-mac-sonucu-5-gollu-mac-nefes-kesti-004.jpg

MİLLİ TAKIMIMIZ DEPLASMANDA 3-2 GALİP

Almanya-Türkiye hazırlık maçında deplasmanda mücadele eden Milli Takımımız, 3-2’lik skorla maçı kazandı ve büyük bir gurur yaşattı. Türkiye’nin galibiyeti ile sosyal medyada galibiyet paylaşımları peş peşe geldi. 3-2’lik galibiyet, büyük bir coşkuyla kutlandı.

almanya-turkiye-mac-sonucu-5-gollu-mac-nefes-kesti.jpg

almanya-turkiye-mac-sonucu-5-gollu-mac-nefes-kesti-001.jpg

GOLLER GENÇ YILDIZLARDAN

Almanya-Türkiye maçında toplam 5 gol çıktı. Milli Takımımızda goller genç yıldızlardan geldi. Dakika 38’de Ferdi Kadıoğlu’nun golüyle beraberlik gelirken 45+2’de Kaan Yıldız’ın attığı golle Milli Takımımız 2-1 öne geçti. Dakika 71’de Yusuf Sarı’nın başarılı penaltı vuruşu da rakip takımın ağlarıyla buluştu. Rakip takımın gollerini ise dakika 5’te Havertz, dakika 49’da Fülkrug kaydetti. Almanya-Türkiye maçı Ay-yıldızlı ekibin 3-2’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

almanya-turkiye-mac-sonucu-5-gollu-mac-nefes-kesti-002.jpg