Almanya’yı 11-0 mağlup eden Milli Takımımız yarı finalde

Ampute Milli Takımımız, Almanya ile karşılaşmasında rakibine gol yağdırdı. Çeyrek final maçında Almanya ile karşılaşan Ay Yıldızlı ekip, rakibine adeta gol olup yağdı. Karşılaşmanın sonundaki skor spor manşetlerinde ilk sıralara yerleşti.

Almanya’yı 11-0 mağlup eden Milli Takımımız yarı finalde

2024 Ampute Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Almanya ile karşı karşıya gelen Ampute Milli Futbol Takımı, muhteşem bir galibiyetle adını yarı finale yazdırdı. Rakibine gol olup yağan Ay Yıldızlı ekibin muhteşem performansı sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Ülkemizi bir kez daha gururlandıran Ampute Milli Futbol Takımı’na tebrik mesajları yağdı.

MİLLİ TAKIMIMIZDAN ALMANYA’YA GOL YAĞMURU

2024 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda grup maçlarındaki başarısıyla göğsümüzü kabartan Ampute Milli Futbol Takımımız, Fransa’da düzenlenen grup maçlarından namağlup çıktı. Heyecan dolu çeyrek final karşılaşmasında Almanya ile rakip olan Milli Takımımız, rakibin 11-0’lık skorla mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

almanya-yi-11-0-maglup-eden-milli-takimimiz-yari-finalde.jpg

İLK YARIDA 3 GOL GELDİ

2024 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında karşılaşan Türkiye-Almanya arasındaki maç heyecanla takip edildi. Fransa’nın Haute-Savoie bölgesindeki Evian-les-Bains kentinde düzenlenen şampiyonada mücadele eden Türkiye, Camille Fournier Stadı’nda Almanya ile oynadığı maçın ilk yarısında 3 gol kaydetti. Goller, Muhammet Yeğen ve Kemal Güleş’ten geldi. Karşılaşma Türkiye’nin 11-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

almanya-yi-11-0-maglup-eden-milli-takimimiz-yari-finalde-001.jpg

YARI FİNALDE RAKİBİMİZ POLONYA

Çeyrek final maçında rakibi Almanya’yı 11-0 mağlup eden Ampute Milli Futbol Takımı, müthiş bir galibiyetle yarı finale yükseldi. Ampute Milli Futbol Takımımızın yarı finaldeki rakibi de belli oldu. Ay Yıldızlı ekip, 7 Haziran 2024 Cuma (yarın) saat 16.30’da Polonya ile karşılaşacak.