Altay Bayındır Süper Lig devine geliyor! Fenerbahçeliler çok kızacak

Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan Milli kaleci Altay Bayındır’ın Süper Lig’e geri döneceği konuşuluyor. Yeni takımında beklediği forma şansını bulamayan Bayındır’ın Süper Lig’e geri dönmek üzere olduğu iddia ediliyor.

Altay Bayındır Süper Lig devine geliyor! Fenerbahçeliler çok kızacak

Manchester Unitad’a transfer olan Altay Bayındır’ın yeni takımında beklediği forma şansını bulamadığı için Türkiye’ye geri döneceği iddia ediliyor. Altay’ın Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile anlaşma sağladığı da iddialar arasında. Fenerbahçe’den Masnchester Unitad’a transfer olan Milli kalecinin siyah beyazlı ekip ile 3 yıllık anlaşma sağladığı iddiası da gündemde. Transferin ise EURO 2024 sonrası resmiyet kazanması bekleniyor. İşte detaylar…

ALTAY BEŞİKTAŞ’A GELİYOR

Süper Lig’de Fenerbahçe forması giyen ve sarı lacivertli ekipten Manchester Unitad’a transfer olan Milli kaleci Altay Bayındır geri dönüyor. Yeni takımında istediği forma şansını bulamayan Bayındır’ın Süper Lig’e geri dönmeye hazırlandığı konuşuluyor. Daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmak istediği belirtilen Altay’ın Manchester United yönetimine de bu durumu ilettiği aktarılan bilgiler arasında. Altay’ın Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı iddiası ise spor manşetlerini hareketlendirdi.

altay-bayindir-super-lig-devine-geliyor-fenerbahceliler-cok-kizacak.jpg

3 YILLIK SÖZLEŞMEYİ KABUL ETTİ

Altay Bayındır’ın prensip olarak Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı iddia edilirken deneyimli kalecinin 3 yıllık sözleşmeyi de kabul ettiği öne sürüldü. Beşiktaş’ta Altay Bayındır transferinin EURO 2024 sonrası resmiyete dökülmesi bekleniyor. Gündem olan transfer iddiası İngiliz basınında da geniş yer buldu. Siyah beyazlı yönetimin Altay Bayındır için 5 milyon Euro bonservis+3 milyon Euro bonuslar içeren bir paket hazırladığı belirtilirken Beşiktaş’ın Altay Bayındır ile sezon biter bitmez anlaşmaya vardığı da iddialar arasında yer aldı.