Ankara’da kazanan belli oldu! Ankaragücü-Fenerbahçe maç sonucu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali müsabakasında bu akşam Ankaragücü ve Fenerbahçe arasında heyecan dolu bir karşılaşma ekrana geldi. Eryaman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın kazananı ev sahibi takım oldu.

Ankara’da kazanan belli oldu! Ankaragücü-Fenerbahçe maç sonucu

Emre Belözoğlu yönetimindeki MKE Ankaragücü, İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’yi sahasında ağırladı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali müsabakasında Ankaragücü deplasmanına çıkan Fenerbahçe, istediği sonucu alamadı ve Türkiye Kupası’ndan elendi. Ankaragücü, bu akşamki galibiyetiyle Türkiye Kupası’nda finale yükseldi. İşte MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçının skoru ve tüm detaylar…

GALİBİYET EV SAHİBİ TAKIMIN

27 Şubat 2024 Salı (bu akşam) ATV ekranlarından naklen yayınlanan Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final maçının kazananı 3-0’lık skorla Ankaragücü oldu. Karşılaşmada golleri dakika 10’da Morutan, dakika 33’te Haciyovanis ve dakika 87’de Rodrigues kaydetti. Fenerbahçe’de ise gol sesi çıkmadı. Çeyrek Final karşılaşması ev sahibi takım Ankaragücü’nün 3-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

ankara-da-kazanan-belli-oldu-ankaragucu-fenerbahce-mac-sonucu.jpg

FENERBAHÇE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDAN ELENDİ

Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Ankaragücü ile oynadığı Çeyrek Final mücadelesinde aldığı mağlubiyet sonucu Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi. Ankaragücü, sahasında aldığı galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırdı.