Ankaragücü Beşiktaş ilk 11’ler açıklandı! Ankaragücü Beşiktaş maç kadrosu

Trendyol Süper Lig’in 14. Haftasında Ankaragücü, sahasında rakibi Beşiktaş’ı ağırlayacak. Beşiktaş’ın deplasman maçına çıkacağı karşılaşma öncesinde maç kadrosu merakla araştırıyor. Hocaların ilk 11 tercihi nasıl olacak merak ediliyor.

Ankaragücü Beşiktaş ilk 11’ler açıklandı! Ankaragücü Beşiktaş maç kadrosu

Beşiktaş bu akşam Başkent ekibine konuk oluyor. Nefeslerin tutulduğu maç öncesinde her iki takımın da ilk 11’leri araştırılıyor. Ankaragücü ve Beşiktaş teknik direktörlerinin bu akşamki karşılaşma için tercih edecekleri ilk 11’ler heyecanla bekleniyor. Peki, Ankaragücü-Beşiktaş ilk 11’ler açıklandı mı? Ankaragücü-Beşiktaş maç kadrosu nasıl? Ankaragücü-Beşiktaş maçı saat kaçta? Ankaragücü ilk 11’ler. Beşiktaş ilk 11’ler. İşte tüm detaylar…

MKE ANKARAGÜCÜ İLK 11'LER

- Bahadır

- Atakan

- Mert

- Mujakic

- Alper

- Ali Kaan

- Pedrinho

- Efkan

- Morutan

- Renaldo

- Ali Sowe

BEŞİKTAŞ İLK 11'LER

- Mert

- Onur

- Necip

- Colley

- Umut

- Hadziahmetovic

- Salih

- Gedson

- Bakhtiyor

- Muleka

- Aboubakar

ankaragucu-besiktas-ilk-11-ler-aciklandi-ankaragucu-besiktas-mac-kadrosu.jpg

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ MAÇI HAKEMİ

Ankaragücü'nün ev sahipliğinde oynanacak olan MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı saat 19.00'da başlayacak. Futbolseverlerin beIN Sports ekranlarından canlı takip edebileceği karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Zorbay Küçük'ün yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ile Murat Temel yapacak. Maçın dördüncü hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Ankaragücü-Beşiktaş maçının VAR hakemi de belli oldu. Heyecanla beklenen müsabakanın VAR hakemi Alper Ulusoy olacak.