Arda Güler ilk maçına çıkıyor! Real Madrid formasıyla sahada olacak

Genç yetenek Arda Güler, transferi gerçekleştiği günden bu yana bir türlü yeşil sahada yer alamadı. Peşini bırakmayan sakatlıklar sebebiyle bir türlü yeni takımı ile maça çıkamayan Arda Güler’den güzel haber geldi.

Arda Güler ilk maçına çıkıyor! Real Madrid formasıyla sahada olacak

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç oyuncu Arda Güler, peş peşe yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz yeni takımıyla resmi maça çıkamamıştı. Tam iyileşti derken peşini bırakmayan talihsizlikler ve yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz Real Madrid formasıyla yeşil sahalarda yer alamayan Güler’den güzel bir haber geldi. Arda Güler’in Villarreal ile oynanacak maçta kadroda olması bekleniyor.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler, yeteneğiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor. Genç yaşında sergilediği muhteşem performansla Real Madrid kadrosuna adını yazdıran Arda Güler, yeni takımında henüz resmi maça çıkamadı. Peş peşe talihsiz sakatlıklar yaşayan genç futbolcu sakatlığını tamamen atlattı ve takımıyla çalışmalara başladı.

arda-guler-ilk-macina-cikiyor-real-madrid-formasiyla-sahada-olacak.jpg

YENİ TAKIMIYLA İLK RESMİ MAÇINA ÇIKACAK

Sakatlığı atlatan ve takımıyla çalışmalara başlayan Arda Güler’in yeni takımıyla ilk resmi maçına çıkacağı tarih merak ediliyor. Şimdi ise gözler Real Madrid’in ayın 17’sinde Villarreal ile oynayacağı karşılaşmada. Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti’nin şans vermesi halinde genç yıldız Arda Güler de bu maçta sahada olacak ve Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkacak.