Arda Güler Roberto Carlos röportajında şaşırtan anlar

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ve genç yaşında Real Madrid2de fırtına gibi esen Arda Güler, bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Brezilyalı efsane sol bek Roberto Carlos ile birlikte röportaj yaptı.

Arda Güler Roberto Carlos röportajında şaşırtan anlar

Roberto Carlos ile Arda Güler’in birlikte yaptığı röportaj spor manşetlerinde en üst sıralarda yerini aldı. Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, takımında süre aldığı zamanlarda attığı goller ve yaptıklarıyla adeta devleşti. Tüm dünyanın yakından takip ettiği genç futbolcunun başarısı Türkiye’de de gururla takip edilirken Arda Güler’in Roberto Carlos ile birlikte verdiği röportajın ardından yaşanan diyalog da uzun süre konuşuldu.

ROBERTO CARLOS İLE ARDA GÜLER BİR ARADA

Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Güler’in açıklamalarının ardından bir dönem Fenerbahçe2de de forma giyen efsane futbolcu Roberto Carlos, Arda Güler’e tebriklerini iletti.

arda-guler-roberto-carlos-roportajinda-sasirtan-anlar.jpg

ROBERTO CARLOS’TAN TÜRKÇE TEŞEKKÜR

Açıklamasını İspanyolca konuşarak noktalayan Arda Güler’e Roberto Carlos’tan tebrik geldi. Carlos, Türkçe konuşarak ‘Çok teşekkürler kardeşim’ ifadelerini kullandı. Bu anlarda şaşkınlığını gizleyemeyen Arda Güler’in şaşkın yüz ifadesi de kameralara yansıdı. Arda’nın o anlardaki tepkisi İspanyol basınında da geniş yankı buldu. İspanya basını, ikili arasındaki diyaloğu yazdı. AS, ‘Roberto Carlos’un söyledikleri Güler’i şaşkına çevirdi’ derken, Defance Central de ‘Roberto Carlos’tan Arda Güleri şaşkına çeviren hareket’ ifadeleriyle olayı kaleme aldı.

arda-guler-roberto-carlos-roportajinda-sasirtan-anlar-002.jpg