Astrolog Meral Güven Fenerbahçe yorumuyla yeniden gündemde: Bu tahmin tutarsa Yoğurtçu Parkına heykelini dikerler!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi spor manşetlerinin ilk sıralarında yer bulmaya devam ederken sosyal medyada da dev derbi maçı konuşuluyor. Derbinin galibi Fenerbahçe olurken akıllara Astrolog Meral Güven’in yorumu geldi.

Astrolog Meral Güven Fenerbahçe yorumuyla yeniden gündemde: Bu tahmin tutarsa Yoğurtçu Parkına heykelini dikerler!

Bu akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından sosyal medya derbi maçı yorumlarıyla yıkılıyor. Fenerbahçe’nin 1-0’lık skorla kazandığı derbi maçının ardından gözler son hafta maçlarına çevrildi. Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı, Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Bu sorular gündemde yer almaya devam ederken geçtiğimiz günlerde yaptığı Fenerbahçe yorumuyla gündem olan Astrolog Meral Güven’in o çok konuşulan yorumu bir kez daha gündem oldu. Meral Güven, Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını iddia etmiş ve bu yorumuyla uzun süre gündem olmuştu.

MERAL GÜVEN: KARTLARIM FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK DİYOR

Trendyol Süper Lig’in 37. Haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından spor manşetlerinde ve sosyal medyada derbi maçı konuşuyor. Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanan derbi maçının ardından Astrolog Meral Güven de sosyal medyanın gündemine yerleşti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı şampiyonluk yorumuyla uzun süre gündemde kalan ve çok konuşulan Meral Güven, ‘Kartlarım bir mucizeyi söylüyor’ demiş ve Fenerbahçe’nin bu sezon şampiyon olacağını iddia etmişti. Ligin bitimine sadece 2 hafta kalırken yaptığı yorumla dikkat çeken Meal Güven, sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırmıştı. Güven, ‘Çok anlamsız ve absürt ama hala daha kartlarım Fenerbahçe bir mucize ile şampiyon olacak diyor.’ demişti. Bu sözleriyle yeniden sosyal medyanın gündemine oturan Astrolog Meral Güven'e 'Bu tahminin tutarsa Yoğurtçu Parkına heykelini dikerler' şeklinde yorumlar geldi.

astrolog-meral-guven-fenerbahce-yorumuyla-gundem-debu-tahmin-tutarsa-yogurtcu-parkina-heykelini-dikerler.jpg

YORUMU YENİDEN GÜNDEM OLDU

Astrolog Meral Güven’in bu sezonun şampiyonu ile ilgili tahmini ve Fenerbahçe yorumu bu akşamki derbi maçından sonra yeniden gündem oldu. Fenerbahçe’nin RAMS Park’ta Galatasaray’ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Galatasaray ve Fenerbahçe’nin arasındaki puan farkı 3’e düştü. Galatasaray 99 puanla liderliğini korurken Fenerbahçe derbi maçında aldığı 3 puanla puanını 96’ya yükseltti. Şimdi tüm gözler heyecanla son hafta oynanacak maçlara çevrildi. Süper Lig’in 38. Haftasında şampiyon belli olacak.