Aziz Yıldırım açıkladı: Mourinho İstanbul’a geliyor

Fenerbahçe’nin başkan adayı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Jode Mourinho açıklamasıyla kısa sürede spor manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen Yıldırım, tarih verdi.

Aziz Yıldırım açıkladı: Mourinho İstanbul’a geliyor

Fenerbahçe’nin eski başkanı ve yapılacak yeni seçimde başkan adayı olan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho’yu Fenerbahçe’nin teknik direktörü olarak getireceğini söylemişti. Ankara’da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho’yu anlaşmaları dahilinde haftaya İstanbul’a getireceğini söyledi. Aziz Yıldırım’ın Mourinho açıklaması kısa sürede hem spor manşetlerinin hem de sosyal medyanın gündemine oturdu.

İSTANBUL’A GELİYOR

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho mu olacak? Sarı lacivertli taraftarlar nefesinin tuttu ve tüm gelişmeleri takip ediyor. Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Ankara’da katıldığı programda yaptığı açıklamalarla taraftarları heyecanlandırdı. Mourinho ile ilgili açıklama yapan Aziz Yıldırım, ‘Şampiyon yapmak için geliyorum. Yoksa ben şampiyon yapmayacağım etmeyeceğim sözüm yok. Mourinho’yla ben ve Önder Bey 2 saat konuştuk. Şartlarda anlaştık gelmesi yönünde. Sonra arkadaşlarımız menajeriyle görüştü. Bir sistemde anlaştık. Cumartesi İngiltere’de konuşacağız. Anlaşma tam biterse problem yok. Tam biterse, önümüzdeki hafta Mourinho’yu İstanbul2a getireceğim. Transferi Mourinho’yla konuşmadan bir şey diyemem. O çalışıyor. Ondan isim alırsak açıklama yaparken söylerim. Mourinho gelecek. 3 yıllık antrenörüm Mourinho’dur.’ dedi.

aziz-yildirim-acikladi-mourinho-istanbul-a-geliyor.jpg

AZİZ YILDIRIM: BİZ 3 YILLIĞINA GELİYORUZ

Önümüzdeki hafta Jose Mourinho’yu İstanbul’a getireceğini söyleyen Aziz Yıldırım, ‘Mourinho olmazsa Aykut Kocaman ile çalışır mısınız?’ sorusuna ise ‘Biz 3 yıllığına geliyoruz. 3 yıllığına hocamız Mourinho’dur. Mourinho 2 sene için geliyor. Şampiyon olursak 2 sene sonra uzatırız. Mourinho gelecek.’ yanıtını verdi.