Aziz Yıldırım, Ali Koç’a öyle bir teklif yaptı ki…

Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kaybeden Aziz Yıldırım, Ali Koç'a bir teklif gönderdi.

Aziz Yıldırım, Ali Koç’a öyle bir teklif yaptı ki…

Aziz Yıldırım, seçim vaadi arasında bulunan stadyum yenileme projesi için Ali Koç'a raporları gönderdi ve maliyetin karşılanması teklifini yaptı. Ali Koç, projeyi beğendiğini söyleyerek süre talep etti ve önümüzdeki dönemde resmi adımların atılabileceğini dile getirdi. Hareketli günlerin yaşandığı Süper Lig devi Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kaybeden Aziz Yıldırım tarafından çok konuşulacak bir hamle geldi.

aziz-yildirim-ali-koca-oyle-bir-teklif-yapti-ki.jpg

AZİZ YILDIRIM’DAN SÜRE İSTEDİ

Başkanlık seçimini kaybetmesine rağmen elindeki projeleri hayata geçirmek isteyen Aziz Yıldırım, Ali Koç'a tarihi bir teklif sundu. En büyük seçim vaadi arasında bulunan stat yenileme projesi için Ali Koç'a raporları gönderen Aziz Yıldırım, stadyumun maliyetini karşılama sözünü de verdi. Yeni stadyum projesini çok beğenen Ali Koç, Aziz Yıldırım'a teşekkür edip süre talep etti. Yapılacak projenin büyüklüğünden ötürü planlama yapılması gerektiğini savunan Ali Koç, önümüzdeki dönemde resmi adımları atması bekleniyor.

aziz-yildirim-ali-koca-oyle-bir-teklif-yapti-ki-001.jpg

Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kaybeden Aziz Yıldırım, Ali Koç'a bir teklif gönderdi. Aziz Yıldırım, seçim vaadi arasında bulunan stadyum yenileme projesi için Ali Koç'a raporları gönderdi ve maliyetin karşılanması teklifini yaptı. Ali Koç, projeyi beğendiğini söyleyerek süre talep etti ve önümüzdeki dönemde resmi adımların atılabileceğini dile getirdi.