Aziz Yıldırım’ın basın toplantısı başladı! Canlı yayında adaylığını açıklıyor

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına yeniden adaylığını koyacağını duyurmuştu. Gözler Yıldırım’ın basın toplantısına çevrilirken canlı yayınlanan basın toplantısı başladı.

Aziz Yıldırım’ın basın toplantısı başladı! Canlı yayında adaylığını açıklıyor

Aziz Yıldırım’ın merakla beklenen basın toplantısı başladı. Fenerbahçe’de yapılacak başkanlık seçimi için nefesler tutulurken gözler Aziz Yıldırım’ın adaylık kararındaydı. Yıldırım, başkan adayı olacağını duyururken resmi açıklamayı basın toplantısıyla duyuracağını söylemişti. Aziz Yıldırım’ın adaylığını ilan edeceği basın toplantısı başladı. Aziz Yıldırım, ‘Fenerbahçe’de sıkıntılar var. Arkadaşlara aday olmalarını söyledik ama ben varken olmayacaklarını söylediler. Mecbur kaldım’ dedi.

AZİZ YILDIRIM FENERBAHÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayının sonunda yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olacak mı, olmayacak mı merak ediliyordu. Sarı lacivertli taraftarların bir kısmı Aziz Yıldırım'ı yeniden kulübün başkanı olarak görmek isterken Aziz Yıldırım kararını verdi ve aday olacağını açıkladı. Bugün ise bir basın toplantısı düzenleyen Yıldırım, adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'NEDEN ADAY OLDUM?'

Adaylık kararı ile ilgili açıklamalarda bulunan ve adaylık kararını nasıl aldığını anlatan Aziz Yıldırım, neden aday olduğunu da anlattı. Fenerbahçe2de sıkıntılar var diyen Yıldırım, 'İşleri tıkırına koydum, keyfim de yerinde. Neden aday oldum? Fenerbahçe'de sıkıntılar var. Arkadaşlara aday olmalarını söyledik ama ben varken olmayacaklarını söylediler. Mecbur kaldım. 20 sene başkanlık yaptım. zor günlerde 6 şampiyonluk yaşadık. Para konuşmadık.' dedi.

aziz-yildirim-in-basin-toplantisi-basladi-canli-yayinda-adayligini-acikliyor.jpg

'TÜRKİYE'NİN KUVA-Yİ MİLLİYESİ FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'DÜR'

Bugünkü basın toplantısında önemli açıklamalara yer veren Aziz Yıldırım, kimseyle kavga etmeyeceklerini belirtti ve 'Kavga etmeyeceğiz kimseyle ama benimle kavga ederlerse o zaman ederim. 6 sene önce Aziz Yıldırım gitti Türk futbolu kurtuldu dediler. Şimdi de Aziz Yıldırım gelsin Türk futbolunu kurtarsın diyorlar. Böyle bir memleket. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir. Fenerbahçe'nin istemediği bir şey Türkiye'de olmaz. Ne zaman? Bir araya gelirsek. Beraber olmazsak hiçbir şey olmaz. Türkiye'nin Kuva-yi Milliyesi Fenerbahçe Spor Kulübü'dür.' dedi.