Aziz Yıldırım listesini açıkladı! İşte yönetim kurulu listesindeki isimler

Fenerbahçe’de yapılacak olan başkanlık seçimleri için heyecan dorukta. Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım da bu seçimde adaylığını koyacağını duyurmuştu. Ali Koç’a rakip olan Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi açıklandı.

Aziz Yıldırım listesini açıkladı! İşte yönetim kurulu listesindeki isimler

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe’de bir taraftan da başkanlık seçimlerine hazırlanılıyor. Fenerbahçe’de başkanlık seçimi için heyecan dorukta. Mevcut Fenerbahçe başkanı olan ve yeniden başkanlığa adaylığını koyan Ali Koç’a rakip olan Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi merak ediliyordu. İşte Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesindeki isimler…

AZİZ YILDIRIM LİSTEYİ NETLEŞTİRDİ

20 yıl Fenerbahçe başkanlığını üstlenen ve 2018 yılında yapılan seçimlerde başkan adayı olan ancak seçimi kazanamayan Aziz Yıldırım, 6 yılın ardından yeniden Fenerbahçe başkan adayı. Haziran ayında yapılacak olan başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, yönetim kurulunda yer alacak olan isimleri belirledi. Yıldırım, 14 kişilik kurmay listesini netleştirdi. Bilindiği gibi bugün Ali Koç da yönetim kurulu listesini açıklamıştı. Koç’un listesinde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da yer aldı.

aziz-yildirim-listesini-acikladi-iste-yonetim-kurulu-listesindeki-isimler.jpg

AZİZ YILDIRIM’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesinde yer alan isimler şöyle;

- Mithat Yenigün

- Mahmut Nedim Uslu

- Cengiz Erdem

- Nihat Özbağı

- İlhan Yüksel Ekşioğlu

- Mehmet İman

- Ahmet Önder Fırat

- Fatih Öztürk

- Murat Salar

- Mehmet Selim Kosif

- Batuhan Özdemir

- Ömer Onan

- Hande Tibuk

- Ahmet Özokur

- Emin Selim Akgül

- Mustafa Aydın Acun

- Emrah Tünay

- Mehmet Emin Özturan

- Kemal fatih Aslan

- Berkay Erdim

- Tuna Akın