Aziz Yıldırım Mourinho ile anlaşmaya gidiyor! Fenerbahçeli taraftarlar saatleri kurdu

Trendyol Süper Lig’de sezon tamamlandı ve Galatasaray, 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak bitirirken Fenerbahçe ise 99 puanla ikinci sırada sezonu kapattı. Şimdi gözler Fenerbahçe’nin başkanlık seçimlerine çevrildi.

Aziz Yıldırım Mourinho ile anlaşmaya gidiyor! Fenerbahçeli taraftarlar saatleri kurdu

Fenerbahçe’de başkanlık seçimleri için nefesler tutuldu. Mevcut başkan Ali Koç ve Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım arasında geçecek olan yarış öncesinde hem Koç hem de Yıldırım’dan peş peşe açıklamalar geliyor. Fenerbahçe başkan adayı olan Aziz Yıldırım, sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Cumartesi günü Londra’da Mourinho ile buluşacağını duyuran Aziz Yıldırım, ‘Ne istiyorsa yapacağız problem yok’ dedi.

FENERBAHÇE’DE MOURINHO HEYECANI

Başkanlık seçimi için hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe2de Mourinho heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe2de 20 sene başkanlık yapan ve bu yıl yapılacak başkanlık seçimleri için yeniden adaylığını koyan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho vaadini tekrarladı ve Mourinho ile görüşeceği tarihi de açıkladı. Aziz Yıldırım, Cumartesi günü Jose Mourinho ile bir görüşme yapacak. Bu görüşmenin detaylarıyla ilgili konuşan Yıldırım, ‘Ne istiyorsa yapacağız problem yok. Para sorunu yok bilin.’ dedi.

aziz-yildirim-mourinho-ile-anlasmaya-gidiyor-fenerbahce-taraftarlari-saatleri-kurdu.jpg

HEM DERBİ MAÇINI HEM DE İSTANBULSPOR MAÇINI İZLEMİŞ

Kongre üyeleriyle bir araya gelen Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ve transfer ile ilgili açıklama yaptı. Hafta sonu Londra’ya gideceğini söyleyen Aziz Yıldırım, ‘Şampiyon olabilmek için önce iyi takım olması lazım. İyi teknik direktör, iyi yönetim olması lazım. Yönetim var. Teknik direktör olarak da iyi bir teknik direktör getireceğiz. Futbol takımımıza en azından 3-4 kaliteli oyuncuları da transfer edeceğiz. Bu hafta sonu ben Londra’ya gideceğim. Mourinho’yu getireceğiz. Mourinho, hem derbiyi hem İstanbulspor maçını izlediğini bana kendi söyledi. Yapılacak transferleri de Cumartesi günü bana söyleyecektir. Kimi isterse alacağız. Onunla konuşup takım hakkında ne gerekiyorsa ona göre hazırlık yapacağız. Ne istiyorsa yapacağız, problem yok. Para sorunu yok bilin. Fenerbahçe’nin her zaman parası vardır.’ ifadelerine yer verdi.

aziz-yildirim-mourinho-ile-anlasmaya-gidiyor-fenerbahce-taraftarlari-saatleri-kurdu-001.jpg