Basketbol Süper Ligi’nde Şampiyon belli oldu

Heyecanla takip edilen Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde serinin kazananı ve şampiyon olan takım belli oldu. Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in mücadele ettiği final serisinde kazanan takım Fenerbahçe Beko oldu.

Basketbol Süper Ligi’nde Şampiyon belli oldu

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde rakibi Anadolu Efes’i uzatma dakikalarında mağlup etti. Fenerbahçe Beko’nun ev sahipliğinde oynanan karşılaşmada seriyi 3-1’lik skorla kazanan Fenerbahçe Beko, şampiyonluğun sahibi oldu ve kupayı 11. kez müzesine götürmeyi başardı.

ŞAMPİYON FENERBAHÇE BEKO

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi heyecanla takip edildi. Serinin 4. maçı Fenerbahçe Beko’nun ev sahipliğinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynandı. Normal süre 64-64 tamamlanırken müsabaka uzatmalara gitti. Uzatmalara giden karşılaşmada rakibini 80-72 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seride durumu 3-1’e taşıdı ve şampiyon oldu.

KUPAYI 11. KEZ MÜZEYE TAŞIDILAR

Final serisini uzatmalarda aldığı galibiyetle 3-1’e taşıyan Fenerbahçe Beko, hem seriyi kazandı hem de şampiyonluğun sahibi oldu. 2023-2024 sezonunun şampiyonu olan sarı lacivertliler kupayı da 11. kez müzesine götürmeyi başardı. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasındaki mücadele büyük bir heyecanla takip edilirken müsabaka sosyal medyada da çok konuşuldu.

basketbol-super-liginde-sampiyon-belli-oldu.jpg

AZİZ YILDIRIM’DAN TEBRİK GELDİ

Fenerbahçe Beko’nun şampiyonluğunun ardından Aziz Yıldırım2dan tebrik geldi. Yapılan son seçimde Ali Koç ile rakip olan Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, seçimi kaybetmiş ve Ali Koç yeniden Fenerbahçe’nin başkanı seçilmişti. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımını tebrik eden Aziz Yıldırım, ‘Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off serisinin 4. maçında Anadolu Efes’i 80-72 mağlup edip seride 3-1 öne geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızı, sahada formamızı başarıyla terleten oyuncularımızı, baş antrenörümüz Sarunas Jasikevicius başta olmak üzere tüm teknik kadromuz ve idari personelimizi, Yönetim Kurulumuzu ve Ülker Arena’da tüm sezon boyunca takımımızı destekleyen eşsiz taraftarımızı tebrik ederim. Şampiyonluğumuz tüm camiamıza hayırlı olsun.’ açıklamasında bulundu.