Beşiktaş Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Dev derbiyi o hakem yönetecek

Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu. Bu hafta ekrana gelecek olan dev derbi maçının hakemi merak ediliyordu. Merakla beklenen açıklama geldi ve derbi hakemi belli oldu.

Beşiktaş Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Dev derbiyi o hakem yönetecek

Cumartesi akşamı için nefesler tutulduç Beşiktaş, sahasında rakibi Fenerbahçeyi ağırlayacak. Dev derbi maçı öncesinde heyecan devam ederken bir yandan da gözler derbi maçının hakemine çevrilmişti. Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe taraftarları derbi maçının hakemi kim olacak merak ediyordu. Derbi maçını yönetecek hakemin ismi açıklandı. İşte Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetecek hakem ve derbi maçıyla ilgili tüm detaylar…

DERBİ ATİLLA KARAOĞLAN’IN

Futbolseverler gözünü Cumartesi akşamı oynanacak derbi maçına çevirdi. Dev derbi öncesinde merak edilen tüm detaylar araştırılırken gözler debi maçını yönetecek hakemdeydi. Beklenen açıklama geldi ve derbinin hakemi belli oldu. Dev derbiyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

besiktas-fenerbahce-macinin-hakemi-belli-oldu-dev-derbiyi-o-hakem-yonetecek-001.jpg

YARDIMCI HAKEMLER DE AÇIKLANDI

Trendyol Süper Lig'in 15. Haftasında Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Beşiktaş'ın konuğu olacak. Derbi maçına doğru geri sayım devam ederken maçla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Dev derbi ile ilgili en çok merak edilen soru az önce yanıt buldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamada, derbi maçını hakem Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği duyuruldu. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

besiktas-fenerbahce-macinin-hakemi-belli-oldu-dev-derbiyi-o-hakem-yonetecek.jpg

DERBİ MAÇI SAAT KAÇTA?

Beşiktaş'ın stadında oynanacak olan derbi maçının tarihi ve saati merak ediliyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları dev derbi için nefeslerini tuttu ve geri sayıma devam ediyor. Futbolseverlerin heyecanla takip edeceği derbi maçı 9 Aralık 2023 Cumartesi saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.