Beşiktaş’ın yeni başkanı belli oldu! Hasan Arat ve Serdal Adalı yarışının kazananı

Beşiktaş’ta merakla beklenen açıklama geldi. Bu gün yapılan oylamada büyük bir yarış içinde olan Hasan Arat ve Serdal Adalı ikilisinden kazanan isim belli oldu. Beşiktaş’ın 35. Başkanı az önce açıklandı.

Beşiktaş’ın yeni başkanı belli oldu! Hasan Arat ve Serdal Adalı yarışının kazananı

Beşiktaş’ta kıran kırana bir başkanlık yarışı gerçekleşti. Oy çoğunluğunu alan isim siyah beyazlı kulübün 35. Başkanı oldu. Açılan oylar tek tek sayılırken Hasan Arat ve Serdal Adalı arasında büyük bir rekabet vardı. Oyların çoğunluğunu alan Hasan Arat Beşiktaş’ın yeni başkanı oldu.

BEŞİKTAŞ'TA SEÇİM TAMAMLANDI

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü seçimli Genel Kurul'da başkanlık yarışı tamamlandı. Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın yarıştığı seçim gününde oylar sayıılırken heyecanlı bekleyiş başladı. Beşiktaş Kulübü'nün yeni başkanı kim olacak merak edilirken oy sayımı tamamlandı ve Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ BAŞKANI HASAN ARAT OLDU

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda heyecanlı bekleyiş sona erdi. Beşiktaş'taki nefeslerin tutulduğu seçimde Hasan Arat ve Serdal Adalı yarıştı. BJK Emlakjet Spor Salonu'nda düzenlenen kongre, bu sabah saat 10.00'da başladı. Oy verme işlemi ise saat 18.00'de sona erdi. Kongre üyeleri 21 sandıkta oy kullandı. Oy sayma işlemi tamamlandı ve seçim sonuçları açıklandı. Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat oldu.

besiktas-in-yeni-baskani-belli-oldu-hasan-arat-ve-serdal-adali-yarisinin-kazanani.jpg

HASAN ARAT'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor;

- Hüseyin Yücel

- Cüneyt Sezgin

- Onur Göçmez

- Yalçın Ayaydın

- Mete Vardar

- M. Kaan Şakul

- Altın Mimir

- Feyyaz Uçar

- Işıl Zeybek

- Ekrem Keçoğlu

- Kadir Kılıç

- Çağlayan Tuğal

- Bünyamin Burak Aslan