Beşiktaş’ta 2 yıldız isim sakatlandı! Ankaragücü maçı öncesi şok gelişme

Süper Lig’de bu sezon istediği performansı bir türlü yakalayamayan Beşiktaş’ta sakatlık şoku yaşanıyor. Takımın 2 yıldız isminden kötü haberler geldi. Beşiktaşlı taraftarların moralini bozan gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş’ta 2 yıldız isim sakatlandı! Ankaragücü maçı öncesi şok gelişme

Beşiktaş’ta sezon sonuna doğru işler yolunda gitmezken takımın 2 yıldız ismi de sakatlık yaşadı. Samsunspor’la oynanan maçta sakatlık yaşayan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy’un son sağlık durumu merak edilirken siyah beyazlı kulüpten iki yıldız ismin sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Kılıçsoy ve Günok’un uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem tespit edildiği bilgisine yer verildi.

SEMİH KILIÇSOY VE MERT GÜNOK’UN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Beşiktaş’tan Mert Günok ve Semih Kılıçsoy açıklaması geldi. Beşiktaş’ın Samsunspor’la oynadığı maçta sakatlanan Semih Kılıçsoy ve Mert Günok’un son durumu siyah beyazlı taraftarlar tarafından da merak ediliyordu. Kulüpten gelen açıklamada, Mert Günok ve Semih Kılıçsoy’un uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi. İki yıldız ismin sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı ve Ankıaragücü maçında forma giyip giyemeyecekleri de merak edilenler arasında.

besiktas-ta-2-yildiz-isim-sakatlandi-ankaragucu-maci-oncesi-sok-gelisme.jpg

TEDAVİLERİNE BAŞLANDI

Beşiktaş’ın Mert Günok ve Semih Kılıçsoy’un sağlık durumları hakkında yaptığı açıklama şu şekilde;

‘Futbol A Takımımızın 13 Nisan Cumartesi günü Yılport Samsunspor ile oynadığı mücadelede sağ ayak sırtına aldığı krampon darbesi sonrasında ayağında cilt kesisi ve kült travmaya bağlı ezilme yaralanması oluşan Mert Günok ile uyluk üst kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Semih Kılıçsoy’un yapılan MR görüntülemesinde uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem saptanmıştır. Futbolcularımızın tedavisine sağlık ekiplerimiz tarafından başlanmıştır.’

besiktas-ta-2-yildiz-isim-sakatlandi-ankaragucu-maci-oncesi-sok-gelisme-001.jpg

GÖZLER ANKARAGÜCÜ MAÇINA ÇEVRİLDİ

Mert Günok ve Semih Kılıçsoy’dan gelen kötü haber sonrasında Beşiktaşlıların gözü Ankaragücü maçına çevrildi. Kılıçsoy’un Süper Lig’in 33. Haftasında oynanacak olan MKE Ankaragücü maçında sahada olamayacağı, Günok’un ise durumunun yapılacak olan son kontrollerden sonra netlik kazanacağı belirtiliyor.