Beşiktaş’ta üzücü sakatlık! Genç yıldız oyuna devam edemedi

Trendyol Süper Lig’in 33. Haftasında sahasında Ankaragücü ile kozlarını paylaşan Beşiktaş’ta talihsiz bir sakatlık yaşandı. Beşiktaş’ın önde olduğu mücadelede genç yıldızın sakatlığı futbolseverleri üzdü.

Beşiktaş’ta üzücü sakatlık! Genç yıldız oyuna devam edemedi

Beşiktaş-MKE Ankaragücü karşılaşmasında üzücü bir sakatlık yaşandı. Beşiktaş’ın genç yıldızı Emrecan Terzi, yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. Eşi doğum yaptığı için izin alan ve kadrodan çıkarılan Umut Meraş’ın yerina kadroya alınan Terzi’nin sakatlığı bulunmasına rağmen kadroda yer aldığı öğrenilmişti. Genç yıldızın ilk yarının sonlarında yaşadığı sakatlık sonucunda oyuna devam edemediği görüldü.

EMRECAN TERZİ SAKATLANARAK OYUNDAN ÇIKTI

Beşiktaş’ın sahasında rakibi MKE Ankaragücü ile mücadele ettiği karşılaşmada talihsiz bir sakatlık yaşandı. Kadroya takım arkadaşı Umut Meraş’ın yerine dahil olan ve sakatlığı bulunmasına rağmen kadroda yer alan Emrecan Terzi, ilk yarının sonlarında yaşadığı talihsiz sakatlık sonucunda oyuna devam edemedi. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan genç yıldızın sakatlandığı ve oyuna devam edemeyerek saha kenarına alındığı görüldü.

besiktas-ta-uzucu-sakatlik-genc-yildiz-oyuna-devam-edemedi.jpg

AYAĞA KALKAMADI

İlk yarının son dakikalarında Ankaragücü futbolcusu Ali Kaan Günereren’in müdahalesi sonucunda yerde kalan ve sakatlığı dolayısıyla ayağa kalkamayan Beşiktaşlı Emrecan Terzi, oyuna devam edemedi. Sakatlık geçiren ve saha kenarına alınan Terzi yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç dahil oldu. Emrecan Terzi, takım arkadaşı Umut Meraş’ın yerine kadroya alınmış ve bu akşamki mücadeleye ilk 11’d ebaşlamıştı. Genç yıldızın sakatlık durumu ve son sağlık durumuyla ilgili yapılacak açıklama futbolseverler tarafından merakla beklenmeye başlandı.

besiktas-ta-uzucu-sakatlik-genc-yildiz-oyuna-devam-edemedi-001.jpg

BEŞİKTAŞ 3 PUANIN SAHİBİ

Bu akşam saat 20.00’de başlayan Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasında siyah beyazlı ekip sahasında 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Beşiktaş’ta golleri dakika 18’de Muçi ve dakika 67’de Muleka kaydetti. 2-0 Beşiktaş’ın galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.