Beşiktaş’tan Sergen Yalçın geliyor iddialarına jet hızıyla yanıt

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve sezonun sonuna yaklaşılırken işler istediği gibi gitmeyen Beşiktaş’ta bir teknik direktör ayrılığı daha yaşanmıştı. Beşiktaş, Santos ile yolları ayırdığını duyurmuştu.

Beşiktaş’tan Sergen Yalçın geliyor iddialarına jet hızıyla yanıt

Süper Lig devi Beşiktaş’ın istediği performansı bir türlü sergileyemediği yeni sezonda Santos’un ayrılığının ardından gözler Beşiktaş’ın yeni teknik direktörüne çevrildi. Deneyimli teknik adam Fernando Santos ile yolları ayıran Beşiktaş’ta yeni teknik direktör kim olacak merakla beklenirken spor manşetlerinde geniş yer bulan iddialardan biri de Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ın başına geçeceği iddiası oldu. Beşiktaş’ta yeni Sergen Yalçın dönemi başlıyor iddiaları siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırırken bu iddialara jet hızıyla açıklama geldi.

SERGEN YALÇIN İDDİALARINA YANIT

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, basın mensuplarına yaptığı açıklamada siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıran Sergen Yalçın iddialarına yanıt verdi. Gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Aybaba, Beşiktaş’ta teknik direktörlük için ismi sıkça anılan Sergen Yalçın ile herhangi bir görüşme gerçekleştirilmediğini belirtti.

besiktas-tan-sergen-yalcin-geliyor-iddialarina-jet-hiziyla-yanit.jpg

GÜNDEMLERİNDE KADRO DIŞI YOK

Beşiktaşlı futbolcularla bir konuşma gerçekleştirdiğini söyleyen Samet Aybaba, ‘Dün oyuncuları tebrik ettim. Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz helal olsun dedim’ ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Aybaba, gündemlerinde şu an için kadro dışı olmadığını da belirtti. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren ve transfer sorusunu yanıtlayan Samet Aybaba, ‘İşimiz çok zor. Elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadrosunu görüyorsunuz. Aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz. Listemiz de buna göre şekilleniyor.’ dedi.