Beşiktaş'ta başkan kim olacak? Serdal Adalı ve Hasan Arat yarışıyor

Yeni Beşiktaş başkanı kim olacak? Beşiktaş Kulübü'nün 35. Başkanı bugün seçiliyor. Türkiye Serdar Adalı mı yoksa Hasan Arat mı başkan olacak?

Beşiktaş'ta başkan kim olacak? Serdal Adalı ve Hasan Arat yarışıyor

Beşiktaş Kulübü'nün 35. Başkanı bugün yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı ile belli olacak. Başkanlık için Serdal Adalı ve Hasan Arat yarışacak. Her iki aday da 3. Kez başkan adayı oluyor.

Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi’nde kritik seçim başlıyor. Bugün saat 10.00'da kongre başlayacak ve Başkan olmak için Serdal Adalı ile Hasan Arat yarışacak. Hasan Arat, Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın son döneminde yardımcılığını yürütülmüştü. 2000 ve 2002'de yapılan başkanlık seçimlerinde de aday olan Arat, Serdar Bilgili'nin gerisinde kalmış ve seçilememişti. Serdal Adalı ise Fikret Orman ve Yıldırım Demirören dönemlerinde yöneticilik görevlerinde bulunmuştu. 2013'te Fikret Orman, 2019'da ise Ahmet Nur Çebi ile yarışa girmiş fakat kazanamamıştı.

21 SANDIKTA OY KULLANILACAK

Bugün yapılacak olan genel kurulda 21 sandık kurulacak ve 21.219 üye oy kullanacak. Oy kullanma işleminin başkan adaylarının konuşması sonrasında başlaması bekleniyor.