Cengiz Ünder imzaladı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder bu gece İstanbul'a geliyor.

Cengiz Ünder imzaladı!

Fenerbahçe transferde bu sene ardı ardına çalım atıyor. Cengiz Ünder transferi bitti.Cengiz Ünder'in İstanbul'a geliş saati de belli oldu.

Sarı lacivertli kulüpten Cengiz Ünder açıklaması geldi. Fenerbahçe transferi KAP'a bildirdi. Süper Lig'de bu sene iddialı bir kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe hedefine adım adım ulaşıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe ardı ardına bomba transferlere imza attı. Bugün de sarı lacivertli ekip Cengiz Ünder transferini açıkladı.

BU GECE GELİYOR!

Kanarya Cengiz Ünder'i de İstanbul'a getirmeyi başardı. Fenerbahçe'nin transferini açıklayacağı Cengiz Ünder’i getirecek özel jet Atatürk Havalimanı’ndan kalktı ve bu gece İstanbul'a iniyor.

Cengiz Ünder ve menajeri saat 22.30’da İstanbul’da olacak. Fenerbahçe Spor Kulübü de, sosyal medya hesabından "Dikkat spoiler içerir" bir video paylaşarak Ünder transferini resmen duyurmuş oldu. Fenerbahçe'nin paylaşımında Cengiz Ünder'in "Undertaker" lakabına yer verildi.

CENGİZ ÜNDER KİMDİR?

14 Temmuz 1997'de Balıkesir'de doğdu. Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder sırasıyla Bucaspor, Altınordu, İstanbul Başakşehir, Roma, Leicester City ve Marsilya'da forma giymişitir.