Dursun Özbek TFF istifa çağrısıyla sosyal medyanın gündeminde! Açtı ağzını yumdu gözünü

Şampiyonluk yarışının giderek kızıştığı Süper Lig’de mücadeleler de artık kıran kırana geçiyor. Her karşılaşma sonrası tartışmalı pozisyonlar ortaya çıkarken Galatasaray’a TFF eleştirileri de sürüyor.

Dursun Özbek TFF istifa çağrısıyla sosyal medyanın gündeminde! Açtı ağzını yumdu gözünü

Spor manşetleri lig karşılaşmalarındaki skor, pozisyon ve hakem kararlarını konuşurken son günlerde hakem kararları ve oyuncusu Icardi’ye verilen cezadan dolayı isyan bayrağını çeken Galatasaray’da TFF’ye yönelik eleştiriler de devam ediyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması imza töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasında TFF’yi eleştiren Özbek, TFF’yi istifaya çağırdı.

DURSUN ÖZBEK’TEN SERT AÇIKLAMALAR

Bugün Galatasaray Kulübü’nün sponsorluk anlaşması imza töreninde gündeme dair açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı ekibin yıldız futbolcusu Mauro Icardi’ye verilen 1 maç men cezasını değerlendirdi. Cezanın Antalyaspor maçından saatler öncesinde açıklanmasına değinen Özbek, 'yenilenme' diyerek Türkiye Futbol Federasyonu’na istifa çağrısında bulundu.

dursun-ozbek-tff-istifa-cagrisiyle-sosyal-medyanin-gundeminde-acti-agzini-yumdu-gozunu.jpg

TFF’Yİ ELEŞTİRDİ

Konuşmasında TFF’yi eleştiren Dursun Özbek, ‘TFF, bundan sonraki dönemde Türk futboluna başarı getirmeyecektir. Türk futbolunun yenilenmeyi düşünmesi gerekiyor. Hiçbir kulüp yaşanan bu tartışmalardan memnun değil. VAR sistemi Türk futboluna gelmesiyle beraber tartışmaları bitirmesi hedefleniyordu ama hala uygulamalarda VAR’ı yöneten kişilerde tereddütler var. Tüm maçlarda büyük hatalar olduğu kanaatindeyim. Bizim artık yenilenmeyi düşünmemiz lazım. Bu spekülasyonlar, tartışmalar öyle seviyeye geldi ki hiçbir kulüp memnun değil. Tartışmaların büyük boyuta gelmesini engellemek lazım. Bu yüzden yenilenmeye ihtiyaç var.’ dedi.