Euro 2024 kana bulandı!

EURO 2024'ün oynandığı Almanya'da skandal bir olay meydana geldi. Hollandalı bir şahıs, maça giden taraftarlara elindeki baltayla saldırı gerçekleştirdi.

Euro 2024 kana bulandı!

Polisin müdahalesinin ardından baltalı saldırgan etkisiz hale getirildi. EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'da skandal bir olay meydana geldi. Hollanda-Polonya maçı öncesi baltalı saldırgan, taraftarların arasına daldı.

euro-2024-kana-bulandi.jpg

BALTAYLA SALDIRDI

Hollanda-Polonya maçına gitmeye çalışan taraftarların arasına elindeki baltayla dalan saldırgan kısa süre içinde kaos yaratmayı başardı. Yaşanan bu olayın ardından Alman polisi, baltalı saldırganı kısa süre içinde etkisiz hale getirmeyi başardı. Polisin tüm uyarılarına rağmen elindeki baltayla saldırmaya devam eden adam bacağından vurularak etkisiz hale getirilmesi sağlandı.

euro-2024-kana-bulandi-001.jpg

POLİS ATEŞ EDEREK ETKİSİZ HALE GETİRDİ
EURO 2024'ün oynandığı Almanya'da skandal bir olay meydana geldi. Hollandalı bir şahıs, maça giden taraftarlara elindeki baltayla saldırı gerçekleştirdi. Polisin müdahalesinin ardından baltalı saldırgan etkisiz hale getirildi. EURO 2024'ün ev sahibi Almanya'da skandal bir olay meydana geldi. Hollanda-Polonya maçı öncesi baltalı saldırgan, taraftarların arasına daldı.