Ezeli rakip Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’na kancayı taktı

Süper Lig devi Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürekoğlu, yıldızı parlayan genç futbolcular arasında yer alıyor. Galatasaray’da yaptığı işler ve başarılı oyunuyla göz dolduran Aktürkoğlu’na ezeli rakip talip oldu.

Ezeli rakip Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu’na kancayı taktı

Trendyol Süper Lig’de sezon sonu geldi çattı. Artık sezonun son maçları oynanırken gözler şampiyonun kim olacağında. Sezon sonu yaklaşırken bir taraftan da yeni sezon için hazırlıklar başladı. Takımların yeni sezon için hazırlıkları başlarken Beşiktaş’ta Kerem Aktürkoğlu hareketliliği yaşanıyor. Beşiktaş’ın Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nu renklerine bağlamak istediği konuşuluyor. Genç yıldızın da yurt dışından bir takımla anlaşmaması durumunda siyah beyazlı ekipte oynamaya sıcak baktığı iddia ediliyor.

BEŞİKTAŞ KEREM AKTÜRKOĞLU’NU İSTİYOR

İddiaya göre Beşiktaş, Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu’na kancayı taktı. Siyah beyazlı ekibin genç yıldızı kadrosuna katmak istediği konuşuluyor. Beşiktaş’ın Kerem Aktürkoğlu ile yakından ilgilendiği ve gelecek sezon Kerem’i renklerine bağlamak istediği öne sürülürken Kerem Aktürkoğlu’nun da yurt dışından bir takımla anlaşmaması halinde Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığı iddialar arasında.

ezeli-rakip-galatasaray-da-kerem-akturkoglu-na-kancayi-takti.jpg

KARİYERİNE YURT DIŞINDA DEVAM ETMEK İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Galatasaray’da dördüncü sezonunu geçiren ve sarı kırmızılı ekibin takım kaptanlarından olan başarılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, zaman zaman performansında düşüşler yaşarken sarı kırmızılı taraftardan tepki almıştı. Galatasaray’da 4 sezonda 200 bin Eurodan 17 milyon Euro piyasa değerine ulaşan yıldız futbolcunun yaz transfer döneminde gelecek teklifleri değerlendirdiği ve kariyerine yurt dışında devam etmek istediği öne sürülmüştü.