Fatih Terim’in kızından Ali Koç’a olay gönderme

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes2in maçı nefes kesti. Büyük bir heyecanla takip edilen dev maçta kazanan taraf Anadolu Efes olurken Fatih Terim’in kızı Merve Terim’den bu galibiyetin ardından gündem olan bir gönderme geldi.

Fatih Terim’in kızından Ali Koç’a olay gönderme

Deneyimli teknik adam Fatih Terim’in kızı Merve Terim, Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanan basketbol maçının ardından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes’in karşılaştığı maçta galibiyet Anadolu Efes’in olurken maçın ardından Merve Terim’den gelen paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Merve Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u kendi sözleriyle vurdu. Kısa sürede gündem olan bu paylaşıma Fenerbahçeli taraftarlardan tepki geldi.

FENERBAHÇE BEKO SON SANİYELERDE KAYBETTİ

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi finali serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes kozlarını paylaştı. Heyecanla takip edilen dev karşılaşmada galibiyet son saniyelerde Anadolu Efes’in oldu. Anadolu Efes, son saniye basketiyle maçı 82-81 kazandı ve seride durumu 2-1’e getirdi. Anadolu Efes’in Fenerbahçe Beko’ya karşı aldığı bu galibiyet sonrasında Fatih Terim’in kızı Merve Terim’den çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

fatih-terim-in-kizindan-ali-koc-aolay-gonderme.jpg

MERVE TERİM’DEN ALİ KOÇ’A GÖNDERME

Maçı kazanması durumunda şampiyon olacak olan Fenerbahçe’de Ali Koç’un Galatasaray derbisi galibiyetinin ardından söylediği sözlerle göndermede bulunan Merve Terim, ‘Arkadaşlar neyi başardığınızı anlamıyorsunuz, büyük partiyi bozdunuz’ ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Lig’in 37. Haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynadıkları maçtaki galibiyetin ardından Fenerbahçeli oyunculara ‘Beyler neyi başardığınızı anlayın. Büyük bir partiyi dağıttınız. Yenilmezlik serilerini mahvettiniz. Sanatçılar gidiyor. Hazırladıkları podyumu kuramayacaklar.’ demişti.

fatih-terim-in-kizindan-ali-koc-aolay-gonderme-001.jpg