Fatih Terim Panathinakios’a veda etti! İşte ilk açıklama

Deneyimli teknik adam Fatih Terim, Yunanistan takımı Panathinaikos’un başına geçmiş ve yeni takımını çalıştırmaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda yaşanan bu gelişmenin ardından bugün bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Fatih Terim Panathinakios’a veda etti! İşte ilk açıklama

Geride bıraktığımız aylarda Yunanistan takımı Panathinaikos’un başına geçen Fatih Terim ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Terim, Yunan takımından ayrıldı. Ayrılık ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamaya yer veren Terim, ayrılık kararının detaylarını da paylaştı. Fatih Terim, 2024-2025 sezonunda Panathinaikos’un başında olmayacak.

FATİH TERİM İLE YOLLAR AYRILDI

Yunan takımı Panathinaikos, geride bıraktığımız aylarda deneyimli teknik adam Fatih Terim’i takımın başına geçirmişti. Yunan ekibini çalıştırmaya başlayan deneyimli teknik Direktör Terim’in Panathinaikos macerası bugün sona erdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılığı duyuran Terim, ‘2024-2025 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık’ dedi.

fatih-terim-panathinaikos-a-veda-etti-iste-ilk-aciklama.jpg

AYRILIK HABERİNİ SOSYAL MEDYADAN VERDİ

Panathinaikos’ta istenileni veremeyen Fatih Terim, Yunan ekibi ile yolların ayrıldğını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Aralık ayında başına geçtiği Panathinakios ile yollarının ayrıldığını duyuran deneyimli teknik adam, ‘Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın başkan Alafouzos ile 2024-2025 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı.’ dedi.