Fenerbahçe Alanyaspor maçında kavga! Futbolcular bir anda birbirine girdi

Trendyol Süper Lig’in 25. Haftasında oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ilk yarısında Fenerbahçeli futbolcular ile Alanyasporlu futbolcular sahada bir anda kavgaya tutuştu. Kavganın ardından 2 futbolcu sarı kart gördü.

Fenerbahçe Alanyaspor maçında kavga! Futbolcular bir anda birbirine girdi

Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ilk yarısında saha bir anda karıştı. Konuk ekip Alanyaspor’un 1-0 öne geçtiği dakikalarda iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Tansiyonun bir anda yükseldiği dakikalarda oyuncular arasında itişmeler yaşandığı görüldü. Yaşanan gerginlik sonrasında maçın hakemi Çağdaş Altay’ın Fenerbahçeli futbolcu Cengiz Ünder ile Alanyasporlu futbolcu Loide Augusto’ya sarı kart çıkardı.

SAHA BİR ANDA KARIŞTI

Süper Lig’in yeni haftasında karşılaşmalar devam ediyor. Bu akşam oynanan Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ilk 45 dakikasında oldukça gergin bir hava vardı. Maçın ilk yarısında konuk ekip Alanyaspor bulduğu golle 1-0 öne geçerken bu gol sonrası saha bir anda karıştı. Maçın 12. dakikasında gelen golün ardından konuk ekip öne geçerken maçın son dakikalarından İsmail Yüksek’in ayağını fazla kaldırdığı gerekçesiyle hakemden gelen faul düdüğü sonrası iki takım oyuncuları arasında tansiyon epey bir yükseldi.

fenerbahce-alanyaspor-macinda-kavga-futbolcular-bir-anda-birbirine-girdi.jpg

2 FUTBOLCU SARI KART GÖRDÜ

Dakika 45’te yaşanan olaylar an be an yayıncı kuruluş kamerasına yansırken bu anlarda hame Çağdaş Altay, Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek’in ayağını fazla kaldırdığı gerekçesiyle faul düdüğünü çaldı. Bu anlarda iki takım oyuncuları arasında gerginlik çıktı. Yaşanan itişmelerin ardından maçın hakemi Cengiz Ünder ve Loide Augusto’ya sarı kart gösterdi.

fenerbahce-alanyaspor-macinda-kavga-futbolcular-bir-anda-birbirine-girdi-001.jpg