Fenerbahçe Başkan Adayları Canlı Yayında Karşı Karşıya Geldi! Acun Ilıcalı'nın Aziz Yıldırım'a Bakışı Olay Oldu

Fenerbahçe'nin başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde Habertürk'te canlı yayında bir araya geldi. Bu tarihi yayın öncesinde stüdyoda yaşanan gerginlik, dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe Başkan Adayları Canlı Yayında Karşı Karşıya Geldi! Acun Ilıcalı'nın Aziz Yıldırım'a Bakışı Olay Oldu

Canlı yayına hazırlıkların yapıldığı sırada, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın ekipleri arasında tartışma çıktı. Gerginlik aniden yükseldi ve stüdyoda tansiyon arttı. Ancak iki başkan adayı duruma müdahale ederek ortamı sakinleştirdi.

ACUN ILICALI'NIN RAHAT TAVIRLARI

Bu sırada stüdyoda bulunan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ali Koç'un yönetim listesinde yer alması ve Aziz Yıldırım hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Gerginlik sırasında bir kenarda sandalyede oturan Ilıcalı'nın rahat tavırları ve Aziz Yıldırım'a olan bakışı dikkat çekti.

ILICALI'NIN AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Ilıcalı, Aziz Yıldırım ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ilıcalı, "Aziz Yıldırım böyle bir tartışmaya giremez zaten. Giremez, konuşamaz ki... Aziz Yıldırım, Ali Koç ile tartışmaya girsin, canlı yayına çıksın ben hiçbir şey bilemiyorum diyeceğim," ifadelerini kullanmıştı.

CANLI YAYIN VE GENEL KURUL

Fenerbahçe'nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde yapılan bu canlı yayın, taraftarlar ve kamuoyu tarafından büyük ilgi gördü. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın karşı karşıya gelmesi, Fenerbahçe camiasında önemli bir dönemeç olarak değerlendiriliyor.