Fenerbahçe başkanlık seçimi ertelendi! Seçim için yeni tarih açıklandı

Gözlerin çevrildiği Fenerbahçe başkanlık seçimi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe’de başkanlık seçimi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nden son dakika açıklaması geldi.

Fenerbahçe başkanlık seçimi ertelendi! Seçim için yeni tarih açıklandı

Fenerbahçe Spor Kulübü, yaptığı son dakika açıklamasında yeterli çoğunluk sağlanamadığı için başkanlık seçiminin ertelendiğini duyurdu. Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un aday olduğu başkanlık seçiminin yeni tarihi 8-9 Haziran 2024 olarak açıklandı.

FENERBAHÇE'DE SEÇİM HAFTAYA ERTELENDİ

Mevcut başkan Ali Koç ve Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan ve yeniden aday olan Aziz Yıldırım'ın yarıştığı Fenerbahçe başkanlık seçimi haftaya ertelendi. 30 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen başkanlık seçimi 8-9 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden başkanlık seçimi ile ilgili açıklama geldi. Seçimin ertelendiğini duyuran Fenerbahçe şu ifadelere yer verdi;

'Değerli üyemiz, Kulübümüzün Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30 Mayıs 2024 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından, ikinci toplantı tarihi olan 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelenmiştir. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, yeter sayısı aranmadan Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde saat 10.00'da başlayacaktır. Saygılarımızla.'