Fenerbahçe Cengiz Ünder sakatlığıyla yıkıldı! Dev derbide yıldız isimler yok

Fenerbahçe ve Galatasaray, bu akşam oynanacak olan dev derbi maçına hazır. Her iki takım da günlerdir antrenmanlarla derbi maçına hazırlanıyordu. Maç günü geldi çattı ve karşılaşmaya sayılı saatler kaldı.

Fenerbahçe Cengiz Ünder sakatlığıyla yıkıldı! Dev derbide yıldız isimler yok

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe ile derbi maçına çıkıyor. Ezeli rakiplerin bu akşam sahada vereceği mücadele tüm futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Kritik derbi maçı öncesinde Fenerbahçe’de ise sakatlık rüzgarı esiyor. Sarı lacivertlilerde sakatlıkları dolayısıyla bu akşam derbi maçında forma giyemeyecek olan yıldız isimler dikkat çekiyor.

CENGİZ ÜNDER YOK

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında bu sezon kıyasıya bir şampiyonluk yarışı var. Her iki takım da şampiyonluğu çok istiyor. Sezon sonuna çok az bir süre kalırken ezeli rakipler son hafta maçlarından bir önce sahada kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olacak. Galatasaray’ın ev sahipliğinde RAMS Park’ta oynanacak olan mücadeleye doğru geri sayım devam ederken gözler takımların kadrolarında. Fenerbahçe’de derbi öncesinde işler pek yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada gördüğü kart sebebiyle cezalı duruma düşen Becao bu akşam derbi maçının kadrosunda yer alamayacak. Öte yandan talihsiz sakatlıklar da sarı lacivertli ekibin moralini bozdu. Dünkü antrenman esnasında sakatlanan Cengiz Ünder ve daha önce sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci ile İsmail Yüksek de bu akşamki dev derbide forma giyemeyecek.

fenerbahce-cengiz-under-sakatligiyla-yikildi-dev-derbide-yildiz-isimler-yok.jpg

BU AKŞAM ŞAMPİYON BELLİ OLABİLİR

Galatasaray, 24. Şampiyonluğuna çok yakın. Bu akşam sahasında rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek olan sarı kırmızılı ekibin şampiyon olması için 1 puan yeterli olacak. Bu sezon ligde oynadığı 36 maçta 99 puan toplayan Galatasaray, sezonun son 2 haftasına rakibi Fenerbahçe’ye karşı 6 puan farkla giriyor. Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesi için ise son 2 maçında derbide Galatasaray’ı yenmesi ve İstanbulspor karşılaşmasını da galip tamamlaması gerekiyor. Ayrıca Galatasaray’ın son hafta maçı olan Konyaspor maçında puan kaybetmesi gerekiyor.