Fenerbahçe’de Cenk Tosun sesleri! Beşiktaş taraftarları çok kızacak

Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Beşiktaş’ta Ziraat Türkiye Kupası final maçı hazırlıkları devam ederken siyah beyazlı ekibin hedefi Türkiye Kupası’nı almak. Beşiktaş, Trabzonspor’la kupa finali maçı oynayacak.

Fenerbahçe’de Cenk Tosun sesleri! Beşiktaş taraftarları çok kızacak

Beşiktaş’ta Ziraat Türkiye Kupası final maçı hazırlıkları sürerken tüm gözler Beşiktaş-Trabzonspor kupa finali maçına çevrildi. İki takım arasındaki karşılaşma 23 Mayıs 2024 Perşembe akşamı saat 20.45’te Beşiktaş’ın ev sahipliğinde oynanacak. Spor manşetleri sezon sonuna doğru bir hayli yoğun bir gündeme sahipken Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un ayrılığı gündeme geldi. İddiaya göre Tosun’a Fenerbahçe talip.

HENÜZ YENİ SÖZLEŞME İÇİN ANLAŞMA YOK

Beşiktaş’ın yıldızı Cenk Tosun’un henüz siyah beyazlı ekiple yeni sözleşme için anlaşma sağlayamadığı öğrenildi. Yönetim ve Cenk Tosun arasındaki görüşmelerden bir sonuç alınmazsa yıldız ismin bedavaya gideceği belirtiliyor. Burada devreye Fenerbahçe’nin girdiği de iddialar arasında. Fenerbahçe, Cenk Tosun’u renklerine bağlamak istiyor.

FENERBAHÇE’DE CENK TOSUN HAREKETLİLİĞİ

Cenk Tosun’un Beşiktaş’ta sözleşme uzatma görüşmelerinden henüz bir sonuç alınamadığı belirtiliyor. Yıldız isim için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı lacivertli ekip, sezon sonunda yıldız golcüyü alternatif olarak kadrosuna katmak istiyor. Sözcü’nün haberine göre Fenerbahçe, Cenk Tosun ile yakından ilgileniyor. Fenerbahçe’nin yeni sezonda Cenk Tosun’u forvet hattına alternatif olarak düşündüğü iddiası da gündemde yer buluyor.

fenerbahce-de-cenk-tosun-sesleri-besiktas-taraftarlari-cok-kizacak.jpg

CENK TOSUN’UN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Cenk Tosun’un bu sezonki Beşiktaş karnesine bakıldığında bu sezon tüm kulvarlarda 26’sı ilk 11’de başlamak üzere toplamda 45 maça çıkan forvet oyuncusu Cenk Tosun, çıktığı bu maçlarda takımına 11 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.