Fenerbahçe’de sakatlık şoku! Kasımpaşa maçına saatler kala 2 yıldız birden sakatlandı

Fenerbahçe’nin bu akşam sahasında oynayacağı karşılaşma öncesinde taraftarların moralini bozan gelişmeler yaşandı. Kritik mücadele öncesi yaşanan sakatlıklar spor manşetlerinde geniş yer buldu.

Fenerbahçe’de sakatlık şoku! Kasımpaşa maçına saatler kala 2 yıldız birden sakatlandı

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe, rakibi Kasımpaşa’yı Kadıköy’de ağırlayacak. Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanacak karşılaşma öncesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı lacivertli ekibin 2 yıldızı birden sakatlandı. Bu sezon sakatlık kabusundan kurtulamayan Fenerbahçe’de İrfan Can Khaveci ve Osayi Samuel’in yaşadığı sakatlık maç kadrosunda değişiklik getirecek. Gözler açıklanacak ilk 11’e çevrildi.

FENERBAHÇE’DE 2 İSİM SAKATLANDI

Süper Lig’de dev mücadeleler devam ediyor. Bu aksşam Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşması öncesinde sarı lacivertli ekibin 2 yıldızından kötü haber geldi. Fenerbahçe’de maç öncesi 2 isim birden sakatlandı. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, bu sezon takımın en iyi isimleri arasında olan Osayi Samuel ve İrfan Can Kahveci sakatlık yaşadı. Fenerbahçe taraftarları İrfan Can ve Osayi’nin sağlık durumunu merak ediyor.

fenerbahce-de-sakatlik-soku-kasimpasa-macina-saatler-kala-2-yildiz-birden-sakatlandi.jpg

İRFAN CAN KAHVECİ VE OSAYİ SAMUEL’DEN KÖTÜ HABER

Fenerbahçe’de kritik maç öncesi şok sakatlıklar yaşandı. İrfan Can Kahveci’nin bir adele yırtığı olduğu öğrenilirken yıldız futbolcunun yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor. Osayi Samuel’in de sakatlığı sebebiyle maç kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi. Adele yırtığı olduğu öğrenilen İrfan Can Kahveci’nin yaşadığı sakatlık sebebiyle kaçıracağı maçlar tahmini olarak şöyle; Süper Lig’de Kasımpaşa, Hatayspor, Pendikspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor. Türkiye Kupası’nda Ankaragücü maçı ve Avrupa karşılaşmalarında Union SG maçı.

fenerbahce-de-sakatlik-soku-kasimpasa-macina-saatler-kala-2-yildiz-birden-sakatlandi-001.jpg