Fenerbahçe-Kasımpaşa ilk 11’ler açıklandı! Fenerbahçe-Kasımpaşa maç kadrosu

Süper Lig’in yeni haftasında Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı için geri sayım sürüyor. İki takımın mücadelesi için nefesler tutulurken gözler de ilk 11’lerde. Ev sahibi takım ve konuk ekibin maç kadrosu merakla takip ediliyor.

Fenerbahçe-Kasımpaşa ilk 11’ler açıklandı! Fenerbahçe-Kasımpaşa maç kadrosu

Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 11'ler belli oldu. Her iki takımın taraftarları da maç kadrosunu merakla bekliyordu. Kadrolar az önce belli oldu. Fenerbahçe2de maça saatler kala İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel'den sakatlık haberi gelmişti. Takımın yıldız oyuncuları maç öncesi sakatlıkları sebebiyle kadrodan çıkarıldı. İşte Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının ilk 11'leri ve maç kadrolarıyla ilgili tüm detaylar...

FENERBAHÇE İLK 11'LER

- Livakovic

- Ferdi

- Çağlar

- Djiku

- Jayden

- İsmail

- Krunic

- Mert Hakan

- Cengiz

- Tadic

- Dzeko

KASIMPAŞA İLK 11'LER

- Ali Emre

- Porozo

- Omeruo

- Winck

- Yasin

- Sadiku

- Aytaç

- Hajradinovic

- Fall

- Mortadha

- Da Costa

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA MAÇI SAAT 19.00'DA

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa, deplasmandarakibi Fenerbahçe'nin sahasına konuk oluyor. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma öncesi takımların ilk 11'leri açıklandı. Futbolseverleri ekrana kilitleyecek karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Cihan Aydın'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak. Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının VAR koltuğunda Erkan Engin oturacak. Futbolseverler bu heyecan dolu mücadeleyi beIN Sports 1 ekranlarından naklen takip edebilecek.