Fenerbahçe Kasımpaşa maçı muhtemel 11! Taraftarı heyecanlandıracak Fred hamlesi

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında heyecan dolu karşılaşmalar devam ediyor. Yeni haftanın maç programı yakından takip edilirken bu akşam ekrana gelecek maçlar da merak ediliyor. Fenerbahçe, bu akşam Kadıköy’de Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı muhtemel 11! Taraftarı heyecanlandıracak Fred hamlesi

Süper Lig’de şampiyonluk yarışının giderek heyecan dolu bir hal aldığı haftalarda Süper Lig ekiplerinin mücadeleleri de nefes kesiyor. Bu akşam yine futbolseverleri ekran başına toplayacak bir mücadele var. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe, bu akşam sahasında rakibi Kasımpaşa’yı konuk edecek. Kasımpaşa’nın deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma öncesinde her iki takımın da muhtemel maç kadrosu araştırılıyor. İşte Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının muhtemel ilk 11’leri ve merak edilen tüm detaylar…

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

- Livakovic

- Osayi-Samuel

- Çağlar Söyüncü

- Djiku

- Ferdi Kadıoğlu

- İsmail Yüksek

- Krunic

- İrfan Can Kahveci

- Cengiz Ünder

- Tadic

- Dzeko

fenerbahce-kasimpasa-maci-muhtemel-11-taraftari-heyecanlandiracak-fred-hamlesi.jpg

KASIMPAŞA MUHTEMEL 11

- Ali Emre Yanar

- Winck

- Omeruo

- Porozo

- Yasin Özcan

- Gökhan Gül

- Fall

- Hajradinovic

- Aytaç Kara

- Oğulcan Çağlayan

- Nuno Da Costa

fenerbahce-kasimpasa-maci-muhtemel-11-taraftari-heyecanlandiracak-fred-hamlesi-001.jpg

FRED İÇİN KARARI İSMAİL KARTAL VERECEK

Yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kalan Fred’in geçtiğimiz günlerde çekilen MR’ı temiz çıkmıştı. Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Fred, antrenmanların bir bölümünde takım ile çalışmış ardından da bireysel çalışmalarına devam etmişti. Fred’in Kasımpaşa maçında ilk 11’de yer alıp almayacağı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından merak edilen konular arasında. Yıldız oyuncuyla ilgili son kararı ise Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal verecek. Şimdi tüm gözler açıklanacak ilk 11’lerde.