Fenerbahçe Kasımpaşa VAR konuşması yayınlandı! Penaltı tartışmalarına noktayı koyan VAR kayıtları

Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki bir pozisyon tartışmaları da beraberinde getirmişti. Tartışmalı penaltı pozisyonu sonrası spor gündeminde bu maç geniş yer bulmuştu.

Fenerbahçe Kasımpaşa VAR konuşması yayınlandı! Penaltı tartışmalarına noktayı koyan VAR kayıtları

Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçına hakemin penaltı kararı damga vurmuştu. Fenerbahçe’nin penaltıdan attığı gol tartışma yaratırken verilen penaltı kararı spor gündeminde tartışılmaya başlanmıştı. Maçın hakeminin penaltı kararı futbolseverleri adeta ikiye böldü. Pozisyonun penaltı olduğunu söyleyenler de vardı penaltı kararını yanlış bulanlar da. Tartışmalı karşılaşmanın VAR kayıtları yayınlandı. VAR hakeminin ve maçın orta hakeminin VAR konuşmaları yayınlanırken merak edilen pozisyonla ilgili geçen diyaloglar da kayıtlarda yer aldı. İşte o konuşma…

VAR KAYITLARI YAYINLANDI

Trendyol Süper Lig’in 27. Haftasında oynanan karşılaşmaların VAR kayıtları yayınlandı. Maçın hakeminin VAR monitörüne giderek incelemelerde bulunduğu pozisyonların yer aldığı VAR kayıtlarında en çok merak edilen ise Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı olmuştu. Tartışma yaratan maçın VAR kayıtları geldi. Karşılaşmadaki penaltı kararı hala tartışılırken VAR hakemi ve maçın orta hakemi arasında geçen diyaloglar da yayınlanan kayıtlarda yer aldı.

fenerbahce-kasimpasa-var-konusmasi-yayinlandi-penalti-tartismalarina-noktayi-koyan-var-kayitlari.jpg

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA VAR KAYITLARI

Geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında maçın orta hakemi Cihan Aydın ile VAR hakemi Erkan Engin arasındaki diyaloglar şu şekilde;

- VAR Hakemi Erkan Engin: Potansiyel elle oynamadan dolayı sahada inceleme öneriyorum. Potansiyel elle oynamadan penaltı.

- Orta Hakem Cihan Aydın: Geliyorum abi.

- VAR Hakemi Erkan Engin: Önce oyuncunun eline temasını göstereceğim. Sonra açıklığını ve topun sekmesini. Acele etme. Kararını teyit edelim.

- Orta Hakem Cihan Aydın: Ekrana geldim. Temas anını gördüm. Gördüm teması, kolu açık. Oyuncunun kafasına çarpmıyor değil mi?

- VAR Hakemi Erkan Engin: Direkt eline geliyor.

- Orta Hakem Cihan Aydın: Kararım penaltı, kart yok.