Fenerbahçe Konferans Ligi kura çekimi tamamlandı! İşte Fenerbahçe’nin rakibi

Avrupa’daki temsilcimiz Fenerbahçe’nin Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi bugün belli oldu. Futbolseverlerin gözü ve kulağı bugünkü kura sonuçlarına çevrilmişti. Kura çekimi tamamlandı ve temsilcimizin rakibi belli oldu.

Fenerbahçe Konferans Ligi kura çekimi tamamlandı! İşte Fenerbahçe’nin rakibi

UEFA Konferans Ligi son 16 turu eşleşmeleri yapıldı. Bugünkü kura çekimi için nefesler tutulmuştu. Ülkemizi Avrupa2da temsil eden tek takım olan Fenerbahçe’nin Konferans Ligi son 16 turundaki rakibi az önce belli oldu. Fenerbahçe taraftarları başta olmak üzere tüm futbolseverlerin merakla beklediği kura çekimi gerçekleşti ve temsilcimizin rakibi belli oldu. Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise ile eşleşti.
FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ BELLİ OLDU
UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşmaları devam ediyor. Konferans Ligi’nde son 16 turu eşleşmeleri için kura çekimi bugün tamamlandı. Gözler temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibine çevrildi. Bugünkü kura çekimi sonucunda Fenerbahçe’nin rakibi Union Saint-Gilloise oldu.

İLK MAÇ MART BAŞINDA

UEFA konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden ve ülkemizi Avrupa’da temsil eden tek takım olan Fenerbahçe, Mart başında rakibini sahasında ağırlayacak. Bugün çekilen kura sonucunda Union Saint-Gilloise ile rakip olan Fenerbahçe’nin ilk maçının tarihi de araştırılmaya başlandı. Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise arasındaki ilk maç 7 Mart 2024 tarihinde oynanacak. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması ise 17 Mart tarihinde oynanacak.

fenerbahce-konferans-ligi-kura-cekimi-tamamlandi-iste-fenerbahce-nin-rakibi.jpg

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu eşleşmeleri şöyle;

Servette-Viktoria Plzen

Ajax-Aston Villa

Molde-Club Brugge

Union Saint-Gilloise-Fenerbahçe

Dinamo Zagreb-PAOK

Sturm Graz-Lille

Maccabi Haifa-Fiorentina