Fenerbahçe Sivasspor maçının hakemi açıklandı! Fenerbahçe Sivasspor maçı tarihi

Süper Lig’de yeni haftanın maç takvimi ve hakemleri araştırılmaya devam ediliyor. Bu haftaki karşılaşmalar ve bu karşılaşmaları yönetecek hakemler futbolseverlerin en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Fenerbahçe Sivasspor maçının hakemi açıklandı! Fenerbahçe Sivasspor maçı tarihi

Fenerbahçe bu hafta kendi sahasında rakibi Sivasspor’u ağırlayacak. Sarı lacivertli ekibin sahasında oynayacağı maç öncesinde bu karşılaşmayla ilgili tüm merak edilenler gündemde. Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspor maçının tüm detayları merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe-Sivasspor maçı ne zaman? Fenerbahçe-Sivasspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe-Sivasspor maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Sivasspor maçının hakemi kim? İşte tüm merak edilenler…

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇI TARİHİ

Trendyol Süper Lig’in 14. Haftasında 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Fenerbahçe-Sivasspor maçı ekrana gelecek. Fenerbahçe, rakibi Sivasspor’u Kadıköy’de sahasında ağırlayacak. Merakla beklenen karşılaşman beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE-SİVASSPOR MAÇININ HAKEMİ

Sivasspor’un deplasmanda Fenerbahçe ile mücadele edeceği karşılaşmayla ilgili merak edilen bir diğer detay ise maçın hakemi. Heyecan dolu mücadelede düdük çalacak hakemin ismi açıklandı. Bu haftaki maçlar için hakem atamaları tamamlanırken Fenerbahçe-Sivasspor maçının hakemi Bahattin Şimşek oldu.

fenerbahce-sivasspor-macinin-hakemi-aciklandi-fenerbahce-sivasspor-maci-tarihi.jpg

FRED TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kadrodaki eksikle dolayısıyla zorluk yaşayan Fenerbahçe’de yüzleri güldürecek yeni bir gelişme yaşandı. Sakatlıklar dolayısıyla kadro sıkıntısı yaşanan sarı lacivertli ekibe Fred müjdesi geldi. Fenerbahçe’de Sivasspor maçı öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken yaşadığı sakatlık dolayısıyla bir süredir sahalardan uzak kalan Fred’in takımla çalışmalara başladığı açıklandı. Fred’in Sivasspor maçında ilk 11’de yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.