Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı muhtemel 11’ler! Ankaragücü Fenerbahçe maçının hakemi

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakası kapsamında Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda rakibi MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Nefeslerin tutulduğu maç öncesi her iki takımın muhtemel maç kadrosu araştırılıyor.

Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı muhtemel 11’ler! Ankaragücü Fenerbahçe maçının hakemi

MKE Ankaragücü, bu akşam sahasında rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı Türkiye Kupası maçı için nefesler tutuldu. Hem ev sahibi takımın hem de konuk ekibin karşılaşmadaki kadro tercihi nasıl olacak merak edilirken ayrıca maçın hakemi, maç saati ve maçın yayınlanacağı kanal da merak edilenler arasında. Peki, MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakemi kim? MKE Ankaragücü muhtemel 11 nasıl? Fenerbahçe muhtemel 11 nasıl? Ankaragücü-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

MKE ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL 11

- Ertaç

- Kitsiou

- Radakovic

- Mert

- Mujakic

- Pedrinho

- Tolga

- Efkan

- Cephas

- Morutan

- Ali Sowe

fenerbahce-turkiye-kupasi-maci-muhtemel-11-ler-ankaragucu-fenerbahce-macinin-hakemi.jpg

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

- İrfan Can Eğribayat

- Mert Müldür

- Bonucci

- Djiku

- Ferdi

- İsmail

- Mert Hakan Yandaş

- Szymanski

- Cengiz

- Tadic

- Batshuayi

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları kapsamında bu akşam Ankaragücü’nün ev sahipliğinde Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçı saat 20.45’te başlayacak. Karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şifresiz olarak yayınlanacak olan karşılaşma ATV ekranlarından naklen takip edilebilecek. Karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek’in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan olacak.