Fenerbahçe'de şaşırtan ayrılık! Yıldız isim resmen gidiyor, yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe, 6-1'lik Nordsjaelland yenilgisi sonrası toparlanmaya çalışırken takımdan yeni bir ayrılık haberi geldi. Sarı lacivertli takımın Yıldız ismi gidiyor, anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe'de şaşırtan ayrılık! Yıldız isim resmen gidiyor, yeni takımı belli oldu

UEFA Avrupa konferans Ligi 5 haftasında Danimarka ekibi Nordsjaelland’a konuk olan Fenerbahçe, 6-1 mağlup olarak büyük bir hizmete uğramıştı. Bu mağlubiyetin ardından Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı lacivertli takım Pazartesi akşamı Süper Lig'in 14 hafta karşılaşmasında Sivasspor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi sarı lacivertli ekipten Bir ayrılık Haberi geldi.

Fenerbahçe yeni sezona 19'da 19 yaparak namağlup başlamıştı. Ancak Trabzonspor yenilgisiyle birlikte Fenerbahçe'nin başarılı grafiği de bozuldu. Son olarak UEFA Avrupa konferans liginde 6-1’lik hezimete uğrayan sarı lacivertin takım taraftarını da hayal kırıklığına uğrattı. Fenerbahçe'de devre arası transfer hesapları şimdiden başlarken bir yandan da beklentinin altında kalan futbolcularla yolların ayrılması planlanıyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'de ilk Ayrılık yaşandı.

FENERBAHÇE'DE GİDECEK İLK İSİM BELLİ OLDU

Fenerbahçe, devre arasında kadrosuna takviyeler yaparak güçlü bir ekip kurmayı hedefliyor. Bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısının azaltılması planlanıyor. Bu doğrultuda sarı lacivertli takımda İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen Yıldız futbolcu Joshua King ilk ayrılan isim oldu. Gelen son dakika haberine göre takım daha hayal kırıklığı yaratan futbolcu İngiliz ekibi Sheffield United ile anlaşmaya vardı.

fenerbahce-2.jpg

FENERBAHÇE'DE 39 MAÇTA FORMA GİYDİ

31 yaşındaki forvet oyuncusu Geçen yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile anlaşmıştı. Sarı lacivertli takımda 39 Maçta görev alan futbolcu 11 gol 6 asiste imza attı. Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan oyuncunun kış transfer döneminde takımdan ayrılacağı öğrenildi.