Fred kupa maçında oynayacak mı merak ediliyordu! Yıldız futbolcudan haber var

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarışında da yer alıyor. Kupa maçında deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olmaya hazırlanan sarı lacivertli ekipten haber var.

Fred kupa maçında oynayacak mı merak ediliyordu! Yıldız futbolcudan haber var

Fenerbahçe’nin yıldızı Fred, yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süredir yeşil sahalardan uzaktı. MR sonucu temiz çıkan ve antrenmanlara başlayan Fred’in ilk 11’de ne zaman şans bulacağı merak edilirken sarı lacivertli taraftarların geri dönüşünü dört gözle beklediği Fred’in yarın akşam oynanacak kupa maçında kadroda olup olmayacağı da merak ediliyordu. Fred kupa maçında oynayacak mı, Fred kupa maçında var mı, yok mu sorusu yanıt buldu. Fred, Fenerbahçe’nin deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçında riske edilmeyecek.

SAKATLIĞI YENİ ATLATTI

Fenerbahçe’nin yıldızı Fred, sakatlığı sebebiyle bir süredir yeşil sahalardan uzaktaydı. MR sonucu temiz çıkan ve antrenmanlara başlayan Fred’in ne zaman kadroda yer alacağı merak edilirken gözler kupa maçına çevrildi. Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de yer almayan Fred’in Ankaragücü ile oynanacak olan kupa maçında kadroda olup olmayacağı merak ediliyordu. Sakatlığı yeni atlatan yıldız futbolcunun kupa maçında riske edilmeyeceği belirtiliyor.

fred-kupa-macinda-oynayacak-mi-merak-ediliyordu-yildiz-futbolcudan-haber-var.jpg

ZEMİNDEN DOLAYI TEDİRGİN

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Fred kararı ne olacak merak edilirken sakatlığı yeni atlatan Brezilyalı yıldızın kupa maçında riske edilmeyeceği belirtiliyor. Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre İsmail Kartal, yaman Stadyumu’nun zemininden dolayı Fred’in sakatlığının nüksetme ihtimalini göz önünde bulunduruyor ve oyuncusunu riske etmek istemiyor. Fred’in Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası müsabakası kapsamında yarın akşam MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynanacak olan maçta kadroda yer alması beklenmiyor. Yıldız futbolcunun ligde oynanacak Hatayspor maçında kadroda olacağı düşünülüyor.