Galatasaray Adana Demirspor muhtemel 11’ler

Galatasaray bu akşam sahasında rakibi Adana Demirspor’u ağırlayacak. Ligin yeni haftasının açılış maçı RAMS Park’ta oynanacak. Nefeslerin tutulduğu maç için sayılı saatler kalırken karşılaşmayla ilgili tüm detaylar araştırılıyor.

Galatasaray Adana Demirspor muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’in 15. Haftasının açılış maçı Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Bu akşam ekrana gelecek karşılaşma öncesinde müsabakayla ilgili merak edilen tüm sorulara yanıt aranıyor. Her iki takım taraftarları da takımlarının muhtemel 11’lerini merak ediyor. Galatasaray nasıl bir ilk 11’le sahaya çıkacak, Adana Demirspor’un maç kadrosu nasıl olacak hepsi ve daha fazlası araştırılıyor. İşte Galatasaray-Adana Demirspor maçının muhtemel ilk 11’leri ve karşılaşmayla ilgili merak edilen tüm detaylar…

GALATASARAY-ADANA DEMİRSPOR MAÇI BU AKŞAM

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray-Adana Demirspor maçı bu akşam ekrana gelecek. RAMS Park’ta oynanacak maç için heyecan dorukta. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak mücadelenin hakemi Abdulkadir Bitigen olacak. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Burak Pakkan olacak. Galatasaray-Adana Demirspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11’LER

Bu akşam oynanacak karşılaşmada ev sahibi takım Galatasaray’ın muhtemel 11’leri şöyle;

- Muslera

- Boey

- Nelsson

- Abdülkerim

- Kazımcan

- Torreira

- Oliveira

- Tete

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

galatasaray-adana-demirspor-muhtemel-11-ler.jpg

ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL İLK 11’LER

Bu akşam oynanacak maçta konuk ekip Adana Demirspor'un muhtemel ilk 11'leri şöyle;

- Ertaç

- Svensson

- Semih

- Abdulsamet

- Abdurrahim

- Ndiaye

- Emre Akbaba

- Belhanda

- Yusuf Sarı

- Yusuf Erdoğan

- M’Baye Niang