Galatasaray Antalyaspor ilk 11’ler! Icardi ceza aldı işte yerine oynayacak isim

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasının son maçı bugün Galatasaray ve Antalyaspor arasında oynanacak. Karşılaşmaya sayılı dakikalar kalırken takımların maç kadrosu da araştırılıyor. Galatasaray-Antalyaspor maçının ilk 11’leri merak ediliyor.

Galatasaray Antalyaspor ilk 11’ler! Icardi ceza aldı işte yerine oynayacak isim

Galatasaray, bu akşam sahasında rakibi Antalyaspor’u ağırlayacak. Maçın başlamasına çok az bir süre kalırken gözler her iki takımın da maç kadrosuna çevrildi. Galatasaray ve Antalyaspor’un ilk 11’leri merak ediliyor. Galatasaray’da PFDK'dan aldığı 1 maç ceza sebebiyle bu akşamki maçta forma giyemeyecek olan Mauro Icardi yerine kadroda hangi futbolcunun yer alacağı, Okan Buruk’un tercihinin nasıl olacağı da merak ediliyor. Peki, Galatasaray-Antalyaspor maçının ilk 11’leri açıklandı mı? Galatasaaray-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray ilk 11. Antalyaspor ilk 11. İşte detaylar…

GALATASARAY İLK 11

- Muslera

- Barış

- Nelsson

- Sanchez

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Tete

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Vinicius

oyuncu-tolga-savaci-hayatini-kaybetti-yesilcam-in-bebek-yuzlu-aktorunden-aci-haber-002.jpg

ANTALYASPOR İLK 11

- Helton

- Bahadır

- Saric

- Buksa

- Larsson

- Güray

- Erdoğan

- Kaluzinski

- Ufuk

- Streek

- Veysel

ICARDİ 1 MAÇ CEZALI

Galatasaray'da Mauro Icardi, deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynanan karşılaşmada Ankaragücü tribünlerine doğru yaptığı el hareketi sebebiyle PFDK'ya sevk edilmişti. Icardi'nin cezası bugün belli oldu. PFDK'dan Icardi'ye maç men cezası geldi. 1 maç cezalı olan Icardi, bu akşam oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Galatasaray'da cezalı olan Icardi'nin yerine Carlos Vinicius ilk 11'de başlayacak.