Galatasaray Antalyaspor muhtemel 11’ler! GS-ANT maçı hakemi

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasının son karşılaşmaları bu akşam ekrana gelecek. 27. Haftanın tamamlanacağı günde gözler Galatasaray-Antalyaspor maçına çevrildi. Galatasaray, bu akşam sahasında rakibi Antalyaspor’u konuk edecek.

Galatasaray Antalyaspor muhtemel 11’ler! GS-ANT maçı hakemi

Antalyaspor’un deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olacağı kritik mücadele için nefesler tutuldu. Futbolseverlerin gözü kulağı RAMS Park’ta. Bu akşam saat 20.00’de Galatasaray-Antalyaspor maçı başlayacak. Karşılaşma öncesinde takımların muhtemel maç kadrosu merak edilirken maçla ilgili detaylar da araştırılıyor. Maçın hakemi, saati, yayınlanacağı kanal ve tüm detaylar arama motorlarında yer alıyor. İşte Galatasaray-Antalyaspor maçının muhtemel 11’leri ve karşılaşmayla ilgili merak edilen tüm detaylar…

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

- Muslera

- Kaan

- Davinson

- Abdülkerim

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Barış

- Icardi

ANTALYASPOR MUHTEMEL İLK 11

- Helton

- Bünyamin

- Bahadır

- Veysel

- Güray

- Kaluzinski

- Safouri

- Saric

- Streek

- Bytyqi

- Buksa

galatasaray-antalyaspor-muhtemel-11-gs-ant-maci-hakemi.jpg

GALATASARAY-ANTALYASPOR MAÇININ HAKEMİ

Bu akşam RAMS Park’ta oynanacak olan Galatasaray-Antalyaspor maçının hakemi ve yayınlanacağı kanal da araştırılanlar arasında. Bu akşamki kritik mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Mehmet Cem Satman yapacak. Maçın dördüncü hakemi Koray Gençerler olacak. 26 Şubat 2024 Pazartesi (bu akşam) saat 20.00’de başlayacak olan mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.