Galatasaray’da yeni sezonda gidecek futbolcular! Okan Buruk biletlerini kesti

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray’da yeni sezon için araştırmalar başladı. Sezonu şampiyonlukla bitiren ve 24. Şampiyonluğunu yaşayan Galatasaray’da yeni sezonda birçok futbolcunun veda edeceği konuşuluyor.

Galatasaray’da yeni sezonda gidecek futbolcular! Okan Buruk biletlerini kesti

Şampiyon olan ve kupasını alan Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Yeni sezona da iddialı bir giriş yapmak isteyen Galatasaray’da bazı futbolcuların takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un hazırladığı belirtilen rapora göre takımda bazı futbolcularla yollar ayrılacak. Sarı kırmızılı ekipte yolların ayrılacağı konuşulan 9 futbolcu var.

9 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunun şampiyon olarak tamamladı ve RAMS Park’ta yapılan törenle kupasını aldı. Hemen yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray, yeni sezona da iddialı bir başlangıç yapmak istiyor. Milliyet’te yer alan haber göre, Galatasaray’da 9 futbolcu ile yolların ayrılacağı belirtiliyor. İddiaya göre Okan Buruk, 9 futbolcunun biletini kesti.

galatasaray-da-yeni-sezonda-gidecek-futbolcular-okan-buruk-biletlerini-kesti.jpg

LİSTEDE YABANCI FUTBOLCULAR VAR

Galatasaray’da yeni sezon kadro planlaması hazırlıkları başlarken Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un hazırladığı rapora göre takımda yeni sezonda özellikle yabancı futbolcularla ilgili radikal kararlar alınabilir. Okan Buruk’un yeni sezonda takım kadrosunda düşünmediği isimlerin Carlos Vinicius, Tanguy Ndombele, Serge Aurier, Sergio Oliveira, Tete, Wilfried Zaha, Alexandru Cicaldau, Leo Dubois ve Mathias Ross olduğu belirtiliyor.