Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye beşinci yıldız göndermesi

Futbolseverler yarın oynanacak olan dev derbiye kilitlenirken ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe’nin rekabeti saha dışında da sürüyor. Galatasaray’dan ezeli rakibine olay olan beşinci yıldız göndermesi geldi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye beşinci yıldız göndermesi

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe saha içinde ve saha dışında rekabete devam ediyor. İki takım arasında Pazar günü oynanacak olan dev derbi büyük bir heyecanla beklenirken Galatasaray cephesinden gelen bir açıklama spor manşetlerinde geniş yer buldu. Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk’ün ‘Gerçek beşinci yıldız, çakma değil’ sözleri ise Fenerbahçe’ye gönderme olarak yorumlandı.

GALATASARAY CAMİASI ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİ

UEFA Kupası Zaferi Yıldönümü etkinliklerinde bir araya gelen Galatasaray camiası önemli açıklamalara yer verdi. Söz konusu etkinlikte Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk yer aldı. Etkinlikte konuşma yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ‘Mayıslar zaten bizim’ derken, deneyimli teknik adam Okan Buruk ise ‘Pazar günü bir şampiyonluk daha kazanacağız’ ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE’YE OLAY BEŞİNCİ YILDIZ GÖNDERMESİ

Futbolseverlerin gözü ve kulağı Pazar günü oynanacak olan derbi maçına çevrilirken ezeli rakiplerin saha içindeki mücadelesi kadar saha dışındaki rekabeti de spor manşetlerinde geniş yer alıyor. Etkinlikteki en dikkat çeken açıklama Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk’ten geldi. Konuşmasında Fenerbahçe’ye beşinci yıldız göndermesi yapan Öztürk, ‘Biz bugün Dursun başkanımız liderliğinde tam yol ileri diyoruz. Umarım bu seçimi kazanırsak gerçek beşinci yıldız, çakma beşinci yıldızlara gönderme olur.’ dedi.