Galatasaray’dan olay Fenerbahçe paylaşımı! Penaltı üzerinden yüklendiler

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı kızışıyor. Yeni haftanın mücadeleleri devam ederken Fenerbahçe’nin Alanyaspor’la berabere kaldığı maçın ardından ezeli rakibi Galatasaray’dan olay olan bir paylaşım geldi.

Galatasaray’dan olay Fenerbahçe paylaşımı! Penaltı üzerinden yüklendiler

Fenerbahçe, Süper Lig’in 25. Haftasında sahasında rakibi Alanyaspor’u konuk etti. Kadıköy’de oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı. Her iki takımın da 1’er puan aldığı maçın ardından gözler puan durumuna çevrildi. Fenerbahçe’nin Alanyaspor’la berabere kaldığı maçın ardından Galatasaray liderlik koltuğuna oturdu. Maç sonrası Galatasaray’dan olay olan bir maç yorumu geldi. Maçtaki hakem kararlarına ve penaltı kararına değinen sarı kırmızılı kulüp, ‘Komik bir penaltı’ yorumunda bulundu.

FENERBAHÇE SAHASINDA BERABERE KALDI

Trendyol Süper Lig’in 25. Haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de rakibi Alanyaspor’u konuk etti. Saat 19.00’da başlayan karşılaşma 2-2’lik skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Alanyaspor Augusto’nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında Fenerbahçeli futbolcu Tadic’in penaltı golüyle ev sahibi takım beraberliği yakaladı. Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe’yi öne geçiren gol Dzeko’dan geldi. İkinci yarının 63. dakikasında Alanyasporlu futbolcu Augusto, attığı golle skoru 2-2’ye taşıdı. Maçta başka gol çıkmadı ve karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

galatasaray-dan-olay-fenerbahce-paylasimi-penalti-uzerinden-yuklendiler.jpg

GALATASARAY’DAN GÜNDEM OLAN PAYLAŞIM

Fenerbahçe-Alanyaspor maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakem yönetimini sert ifadelerle eleştiren Galatasaray, penaltı kararı ile ilgili de yorum yaptı. Galatasaray Spor Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

‘Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!’