Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi açıklandı

Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu. Dev derbi maçını kim yönetecek, derbi maçının hakemi kim olacak merak ediliyordu. GS-FB derbisinin hakemi belli oldu.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi açıklandı

Trendyol Süper Lig’de gözler Pazar gününe çevrildi. Pazar günü ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe arasında dev bir derbi maçı oynanacak. Futbolseverler nefesini tuttu ve heyecanla derbi maçını beklemeye başladı. Derbi maçına doğru geri sayım devam ederken herkes maçın hakemini merak ediyordu. GS-FB Maçının hakemi az önce açıklandı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Arda Kardeşler yönetecek.

DERBİ MAÇI ARDA AKARDEŞLER'İN

Trendyol Süper Lig'in 37. Haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi kim olacak merak ediliyordu. Dev derbinin günü ve saati belli olurken gözler maçın hakemine çevrilmişti. Maçı yönetecek hakem de belli oldu. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Arda Kardeşler yönetecek.

DEV MAÇ PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Galatasaray'ın ev sahipliğinde RAMS Park'ta oynanacak olan dev derbi maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray mı, Fenerbahçe mi, derbi maçının kazananı kim olacak? Futbolseverler büyük bir merak ve heyecanla Pazar gününü bekliyor. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

galatasaray-fenerbahce-derbisinin-hakemi-aciklandi.jpg

GS-FB DERBİSİ HANGİ KANALDA?

Artık ligin son hafta maçları oynanırken tüm futbolseverler GS-FB derbisine kilitlendi. Dev maça doğru geri sayım sürerken maçla ilgili tüm detaylar da araştırılıyor. Futbolseverleri ekrana kilitleyecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.