Galatasaray Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi belli oldu! Daha önce Fenerbahçe maçını yönetmiş

Trendyol Süper Lig’de gözler Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçında. Bu akşam ekrana gelecek olan dev derbi öncesinde tüm merak edilenler araştırılıyor. Derbi maçının VAR hakemi de belli oldu.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi belli oldu! Daha önce Fenerbahçe maçını yönetmiş

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe bu akşam bir kez daha kozlarını paylaşacak. Ezeli rakipler arasında oynanacak olan dev derbi maçı için alarmlar kuruldu ve gözler saat 19.00’a çevrildi. Kritik mücadelenin VAR hakemi de belli oldu. GS-FB derbisinde VAR odasında görev alacak olan yabancı hakemin ismi açıklandı. İşte Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi ve tüm detaylar…

GS-FB DERBİSİNİN YABANCI VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Süper Lig’in 37. Haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi sahasında konuk edecek. Tüm futbolseverlerin heyecan ve merak içinde beklediği dev derbi maçı saat 19.00’da başlayacak. Derbi maçının orta hakemi Arda Kardeşler olmuştu. Kritik mücadelenin yabancı VAR hakemi de belli oldu. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi İtalyan hakem Fabio Maresca oldu.

galatasaray-fenerbahce-derbisinin-var-hakemi-belli-oldu-daha-once-fenerbahce-macini-yonetmis.jpg

DAHA ÖNCE FENERBAHÇE’NİN MAÇINI YÖNETMİŞ

Kısa sürede merak konusu olan İtalyan hakem Fabio Maresca ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Dev derbide VAR odasında görev yapacak olan Fabio Maresca’nın daha önce Fenerbahçe’nin maçını yönettiği öğrenildi. Maresca, bu sezon Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Twente ile oynadığı mücadelede görev yapmıştı. İtalyan hakem, son olarak ise 15 Mayıs tarihinde oynanan Atalanta-Juventus İtalya Kupası final maçında orta hakem olarak görev yapmıştı.